Velkommen til Copenhagen Towers’ U12 og U14-hold…!

Vil du spille i Towers…? Det forstår vi godt – nedenfor kan du læse hvordan du kommer i gang.

Hvis du vil spille på Towers’ U12 eller U14-hold, så skal du bare komme til træning. Medbring træningstøj, som kan tåle at blive slidt og gerne fodboldstøvler. Du kan låne udstyr af Towers i starten.

Du kan spille U12 til og med det år, hvor du fylder 12 år og du kan spille U14 til og med det år, hvor du fylder 14 år.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores U12/U14-trænere på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål.

Træningstider:

Oktober – December Tirsdage kl. 18:00 – 19:30

Træningsbane:

Alle udendørs træninger finder sted på vores kunstgræsbane i Gentofte Sportspark

Kampe:

Du kan se hvornår vi spiller kampe i vores kampprogram. Hvis ikke andet er angivet, spiller vi på vores kunstgræsbane.

Udstyr:

Godt og korrekt udstyr er en nødvendig del af at spille amerikansk fodbold. I starten kan du låne udstyr af klubben, men med tiden får du brug for dit eget udstyr. Du kan finde brugt udstyr på nettet, men også købt nyt. Du kan finde alt hvad du skal bruge hos www.outlet.dk.

Den vigtigste del af dit udstyr er din hjelm, som skal passe præcis til dit hoved og være i god stand, så vi anbefaler altid at købe en ny hjelm i stedet for en brugt.

Hvad koster det?

Kontingent: 2.700 kr. pr. sæson

Spillerlicens: 300 kr. pr. sæson

Du skal betale kontingent i tre portioner a 900 kr. om året. Kontingentet skal betales i februar, maj og september. Spillerlicens betaler du enten i marts eller når du melder dig ind i klubben.

Bank:
Danske Bank, Gentofte
Registreringsnummer 4190, kontonummer 4090 823 361

Hvordan betaler jeg?

Betaling sker via automatisk PBS-betaling. Indtil du bliver opkrævet automatisk, er du selv eller dine forældre ansvarlige for at indbetale kontingent.

Det er dit ansvar at aflevere en udfyldt indmeldelsesblanket til kasseren på kasserertowers@gmail.com eller til træneren ved træning. Du skal aflevere blanketten senest ved udgangen af den måned, hvor du begynder at træne.

Du er forpligtet til at betale kontingent og spillerlicens for hele den periode, du har deltaget i træningen, uanset om du har afleveret indmeldelsesblanket til tiden.

Såfremt du ikke betaler til tiden, og du ikke har indgået en aftale med kasseren, kan klubben til enhver tid inddrage spillerlicens og udelukke dig fra træning, indtil du har betalt restancen eller har lavet en afdragsordning med kasseren.

Du kan downloade vores Indmeldelsesblanket i Copenhagen Towers her.