Har du lyst til at træne Towers?

Fotograf: Michael Quist

Trænerne er vitale for succesen hos Copenhagen Towers. Gode trænere sørger ikke bare for, at spillerne bliver bedre, lærer de rigtige teknikker og kan vinde kampe på banen, men også for at spillerne altid har det sjovt til træninger og kamp. Derfor ønsker vi hos Copenhagen Towers at have højtuddannede, engagerede og nytænkende trænere på alle niveauer.

Photographer Michael Quist

Der stilles naturligvis forskellige krav til trænere, da det også er forskellige kvaliteter, der gør forskellen på forskellige niveauer. Der er forskel på at træne de unge på U12-holdet og de mangedobbelte danmarksmestre på eliteholdet. På samme måde kræver det større ansvar og overblik at påtage sig en rolle som cheftræner end som assistent.

Fotograf: 1st Down, Mikkel Bo Rasmussen

Der er i sagens natur en vis udskiftning blandt trænerne i en stor klub med mange hold. Vi har derfor løbende brug for trænere til disse hold:
Senior:
– Elite
– Flag
Ungdom:
– U19
– U16
– U14
– U12/U10

Fotograf Michael Quist

Sådan melder du dig som træner-potentiale
Hvis du kunne tænke dig at blive træner hos Towers, er alt, du skal gøre at kontakte vores sportschef.
Vi hjælper dig naturligvis med at komme i gang, og hvis du aldrig har beskæftiget dig med coaching i amerikansk fodbold før, hjælper vi gerne med at sende dig i retning af de rigtige, specialiserede coaching-kurser, så du hurtigt kan komme i gang med at gøre en forskel på banen.

Fotograf: Michael Quist