Prøvetræning hos Towers

Amerikansk fodbold er for alle. Uanset om du er dreng eller pige, sportsfit eller gamerfigur, dansk eller international, så har vi en plads til dig på et hold i Copenhagen Towers. Men tag ikke vores ord for det – kom til prøvetræning og mød dine kommende holdkammerater og trænere.

Fotograf: 1st Down, Mikkel Bo Rasmussen

Kom til prøvetræning
Ungdomsholdene – U10, U12 og U14 træner kl. 17:30 – 19:15, U16 og U19 træner kl. 17:30 – 19:30 tirsdag og torsdag fra midt-januar og til Mermaid Bowl i oktober. Så er der pause indtil november og fra november til midt-januar træner de kun tirsdag kl. 18:30-20:15 (20:30). Du bliver sat på hold efter din alder og størrelse og du kan i starten låne udstyr i klubben, så mød op i træningstøj og så hjælper vi dig med få hjelm og skulderbeskyttere på. Forældre er velkomne – vi skal nok tage godt imod både jer og jeres prøvespiller.
Her kan du læse mere om at være ungdomssspiller i Towers.

Er du over 19 år, skal du spille på vores elitehold. Tag fat i holdets træner og lav en aftale om prøvetræning med vores headcoach.

Vi træner på kunstgræsbane K2, Ved Stadion 6, bag den store p-plads i Gentofte Sportspark (find vej).

Fotograf: Ralf Dietrich

Er du mest til at gribe, kaste og spille taktisk? Så kan flagfootball måske være sagen.

For andre end spillere
Du kan ­også prøve amerikansk fodbold som skolebesøg, teambuilding eller familie/venne-aktivitet – læs mere under Service / Arrangementer.

 Vidergående links

Til forældre
Træn sikkert
Meld dig ind

Fotograf: Michael Quist