Purple Hearts­

Copenhagen Towers har et stort bankende frivilligt hjerte og vores sammenhold, aktiviteter og kultur afhænger af deres engagement og indsats. Giv dem derfor et klap på skulderen, hvis du møder dem på banen – og de er også gode at spørge eller få hjælp fra.

Træning, stævner og hygge kræver, at forældre hepper, kører, møder op med mad, drikke, omsorg og tager sig af hele holdet. Vores energibomber fører an på ungdomsholdene – følg dem:
 U10/12/14: Jan Schmidtsdorff
 U16: Jeanette Due
 U19: Helle Jakobsen
– foruden en kæmpetak til alle forældre, der yder en ekstra indsats til sociale arrangementer, stævner og bare ved at støtte jeres børn og til alle u-spillere, der kamp efter kamp stiller op til at holde chain og hente bolde!

Fotograf: Ralf Dietrich

Vores faste smil i indgangen sælger billetter og sørger for en god stemning fra kamp-start på Towers Field. En stor tak til:
 Susan Hansen
..og til vores stærke mand, der, sammen med sit team, sørger for sikkerheden på stadion:
 Gil Surepi

Fotograf: Michael Quist

Kampstemning kræver også kage, drikke og fan-udstyr, der bliver bagt, købt og solgt af vores stjerner i Towers-boderne. Giv et smil til vores trofaste bagere og bod-betjenere:
 Birgitte Sabroe
 Helle Jakobsen og Sofie
 Jeanette Due

..og til merchandise-pigerne:
 Eva Dietrich
 Stine Vels

Fotograf: Ralf Dietrich

Støtte til både defense og offense skal kunne høres og ingen får fan-begejstringen bedre ud over tribunen end vores fan-klub. Råb sammen med vores forrygende fanklub, som du kan læse mere om her.

Fotograf: Michael Quist

Et billede siger mere end tusind ord og vi har de bedste til at fange de gyldne øjeblikke til kampe, stævner og arrangementer. En stor tak til (i alfabetisk rækkefølge) vores fotografiske ekvilibrister:
 Michael Quist
 Nini Blentved
 Per Falkeborg

Fotograf: 1st. Down, Mikkel Bo Rasmussen

Vores videografer fanger sportens helt særlige rush og får os alle til at glæde os til næste kamp, næste nye spiller og næste kuldegysning – hvis du ikke har set teaserfilm, så find dem. Stor applaus til videograferne:
 Jakob Vels
 Andreas Støckel Strøe
 Michael Lu
 Jacob Kinze Gotfredsen

Fotograf: Per Falkeborg

Det er også ildsjæle, der sørger for, at alle kampe kan ses live. Kudos til streamingfolkene:
 Bjørn Basse Stadil
 Niels Sloth
 Astrid Quist
..og frivillige, der sørger for, at vi alle sammen kan følge med i, hvad der foregår, når de kyndigt kommenterer kampene. Tak til vores stjernekommentatorer:
 Karsten Rasch
 Søren Preuss
 Rasmus Holse-Pedersen­

Fotograf: Michael Quist

Til at sætte pen til papir og ord på det hele til alle medier har vi:
 Bo Skjoldager Andersen
 Jens Rørbye
 Palle N. Christensen
 Pia Baagø Skat-Rørdam

Intet mediearbejde bliver effektivt gennemført uden en arbejdsom og ihærdig medieansvarlig – tak, bare TAK,  Ralf Dietrich. Og ser du os i medierne, så skyldes det et godt udbygget netværk og en altid-på-pletten  Jens Rørbye, som du i øvrigt også kan nyde som vores mest flittige stadionspeaker.

Fotograf: Eva Dietrich

At vi er ”på” på de sociale medier, kan vi takke  Joachim Christensen særligt for – og så alle jer, der flittigt deler, liker og kommenterer på Copenhagen Towers-opslag. TAK for det fra os!

Fotograf: Michael Quist

Ingen er mere ihærdig i bestræbelserne på at udbygge vores samarbejde og sikre penge i kassen, så Copenhagen Towers fortsat kan være i toppen, end  Jens Fisker Carlsbæk – og som han siger ”ring til mig – alt er muligt”.

Hvis du ikke er nævnt, betyder det ikke, at du er glemt – vi værdsætter hver enkelt frivillig indsats!

Der er altid plads til flere på takke-listen, så hvis du har et hjerte, der banker en smule lilla, så kan du tage fat i os i klubben eller skrive til formanden.

Fotograf: Nini Blentved