Purple Legend – Quarterback Michael Boed

Michael var en af de bærende kræfter i Towers helt fra starten, da Towers etablerede sig som Danmarks stærkeste klub. Han var en vigtig spiller, som stillede op præcis hvor der var brug for ham. Vi kender ham som quarterback, men han spillede også wide receiver, running back, cornerback, safety og kicker på forskellige tidspunkter.

Det illustreres nok bedst ved at Michael blev kåret til Towers’ Most Valuable Player (MVP) på offense i 1995 og MVP på defense året efter. Og trods hans megen spilletid missede Michael ikke en eneste kamp i sin Towers-karriere.

Men sideløbende med sine præstationer på banen var Michael en af de ildsjæle, som fik klubben til at løbe rundt. Han fik sågar sin mor rekrutteret som klubbens først formand.

Endvidere var Michael offensiv koordinator for eliteholdet i en sæson i 2003. I alle årene siden han afsluttede sin aktive karriere har Michael holdt sig tæt knyttet til Towers og er stadig en loyal tilskuer på Towers Field til hjemmekampene.

Dette er ikke den første hæder, som Michael modtager for sin tid i Towers. I 2001 pensionerede klubben Michaels trøjenummer, så ingen spiller har båret #19 siden Michael stillede hjelmen på hylden. Det danske forbund, DAFF, optog Michael i DAFF Hall of Fame i 2006.

Michael spillede i Towers i otte sæsoner fra 1990 til 1997 og spillede desuden football i USA i 1983 og i Copenhagen Vikings i 1988 til 1989.

Fra 1992 til 1995 nåede Michael at vinde Mermaid Bowl 4, 5, 6 og 7 inden han og Towers tabte Mermaid Bowl 8 i 1996. Til dato holder han rekorden for flest touchdowns kastet i en Mermaid Bowl med 8.