Purple Legends – Copenhagen Towers

Towers historie strækker sig tilbage til 20. august 1990.

Med så lang en historie er listen over tidligere og nuværende Towers-spillere lang. Ingen ved præcis hvor mange spillere vi har haft i løbet af de mange år, men vi ved, at nogle af dem har været exceptionelle.

Vi ved også, at disse exceptionelle spillere aldrig ville have haft en chance for at skabe de resultater for TowerNation, som de gjorde, hvis det ikke var for exceptionelle trænere og ledere.

Det er disse helt specielle mennesker, med purple blod, som har kæmpet og svedt for vores klub, som vi gerne vil hædre med optagelse i et ekslusivt selskab, som vi kalder Purple Legends.

Den første årgang af Purple Legends blev kåret i 2019. Fremover kårer vi op til tre nye medlemmer hvert år.

Photo: Nini Skjoldager Andersen

Alle kan nominere en spiller, træner eller leder. Nomineringerne bliver nøje gennemgået af Purple Legends udvalget, som til sidst stemmer om hvem de nye medlemmer skal være.

Disse nye medlemmer bliver præsenteret for TowerNation i pausen af den årlige Friday Night Football-kamp, som altid er i weekenden nærmest vores jubilæum.

Udvalget består af den siddende formand for Towers, eliteholdets cheftræner samt alle medlemmer af Purple Legends. De første år er udvalget dog suppleret med de tre foregående formænd.