Teambuilding

Fotograf: Jan Schmidtsdorff

Amerikansk fodbold er en ægte holdsport. Det betyder, at et hold kun vinder, hvis spillerne for alvor kan spille sammen – en enkelt spiller kan ikke redde dagen og der er brug for alle på banen. At spille amerikansk fodbold er derfor oplagt til teambuilding og kan kombineres med temadage om ledelse, at kende kompetencer og bruge dem bedst muligt, at spotte talenter, vindermentalitet og at spille hinanden gode.

Varighed: 2 timer, men kan tilpasses efter ønske.

Sted: Gentofte. Introduktion og uddeling af udstyr foregår ved vores klubhus, der ligger ved kunstgræsbanen K2 på Gentofte Stadion.

Fotograf: Jan Schmidtsdorff

Indhold:

  • Introduktion til amerikansk fodbold
  • Udstyr og sikkerhed
  • Opvarmning
  • Teknikøvelser
  • Spilforståelse
  • Kamp

Deltagere: Mellem 10 og 40 aktive spillere og alle kan være med – tykke, tynde, mænd og kvinder, unge og gamle.

Facilitatorer: Vi har 2 erfarne konsulenter per 20 spillere. Vores konsulenter er aktive elitespillere eller trænere og ofte med erfaring fra det danske landshold og kan også være en af vores professionelle amerikanske spillere. Copenhagen Towers er 8 gange Danmarksmestre, så vores konsulenter tilhører den absolutte elite af sporten i Danmark. Hvis instruktion ønskes på engelsk, er det ikke noget problem.

Spiltyper: I kan vælge at spille enten tackle med udstyr og fysisk kontakt eller flagfootball, hvor tacklinger er erstattet med at erobre flag, der sidder i et bælte på spilleren.

Udstyr: I kommer til at få varmen, så vi anbefaler tøj, som I kan bevæge jer i – helst sportstøj og absolut gummisko. Ved tackle har vi hjelme og skulderbeskyttere til alle størrelser og ved flag football de nødvendige bælter med flag – og naturligvis bolde. Omklædningsfaciliteter findes på Gentofte Stadion 50 meter fra klubhuset.

Pris: 10.000 kr incl. træning, udstyr, facilitatorer og lokaleleje per 20 deltagere. Er I flere og ønsker I også forplejning, så kontakt os for en samlet pris.

Mad og drikke: Vi har en god aftale med Ronaldo’s, der kan levere, hvad I måtte ønske, fx sandwich, tapas eller en varm ret. Vores lokaler er ydmyge sportsfaciliteter, dog med siddepladser i både klubhus og evt. på vores terrasse.

Fotograf: Jan Schmidtsdorff