Elite hold har brug for DIN hjælp

Elite holdet deltager i Champions League i år hvor vi er landet i gruppe med Stockholm Mean Machines og Helsinki Roosters. En stor sportslig mundfuld, men også en udfordring som indebærer store omkostninger for spillerne – både til transport og til de import spillere som der skal til, for at gøre sig gældende.

Derfor har holdet besluttet sig for at lave en T-Shirt Mission for at rejse penge til projektet. Spillerne har fundet 8 sponsorer som har hjulpet til købe en masse T-shirts som sælges for kun 150kr stykket. Det er en fantastisk mulighed for at hjælpe holdet, og for samtidig blive klædt helt rigtig på til sommerens kampe!

De fås i XS, S, M, L, XL, XXL og XXXL i begrænset oplag! Send en mail med din bestilling og hjælp holdets CHL Tour 2019.

Tak for din hjælp!

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer