Velkommen
på holdet!

Vi har en plads til dig! Vil du prøve at spille amerikansk fodbold i Danmarks mest vindende klub, så har vi 100% en plads til dig! Vi er ligeglade med, hvordan du kommer og i hvilken fysisk form du er. Hos Copenhagen Towers hjælper vi dig med at finde dine individuelle styrker og forbedrer dem, så du kan udvikle dig til at blive den bedste version af dig!

Information Information Information Information Information Information

Hvilket hold?

Ring eller skriv til din nye Head Coach før du kommer og så guider vi dig igennem det hele! Du er altid velkommen til at aftale en prøvetræning med din coach.

U12/U14

Årgang ’08, ’09, ’10, ’11, '12

Mads Marquard

U16

Årgang ’06, '07

Asger Mølbæk

U19

Årgang ’03, ’04, '05

Jan Hamburger

Flag

>15 år

Andreas Meyer-Juhlin

Hvor?

Gentofte Sportspark
Ved stadion 19, 2820 Gentofte

Intet udstyr?
Intet problem!

Hvis du er ny og endnu ikke har dit eget udstyr kan du altid låne udstyr af os. Du kan bare dukke op i træningstøj og sko, og så sørger vi for resten. Husk drikkedunk, hvis du har brug for vand under træning.
Tandbeskyttere kan købes for 20,- i klubben.

Derfor Copenhagen Towers Derfor Copenhagen Towers Derfor Copenhagen Towers

I Copenhagen
Towers får du:

Det absolut bedste fællesskab

Hos Copenhagen Towers har vi et stort fokus på at styrke vores fællesskab, både som klub og mellem vores spillere. Vi tror på, at en solid holdånd er med til at styrke vores spillere sportsmæssigt. Når du er omringet af holdkammerater som støtter dig har du en bedre foundation for at kunne presse og udvikle dig selv.

Coaches i top klasse

Er det underligt at vi vinder? Nej! Copenhagen Towers har gode, dedikerede coaches med flere års erfaring i sporten. Flere af vores coaches har spillet amerikansk fodbold i USA eller professionelt i Europa. Derfor har vi mulighed for at træne vores spillere på baggrund af viden, erfaring og færdigheder.

Towers Bliv en del af Towers Bliv en del af Towers Bliv en del af Towers Bliv en del af Towers Bliv en del af Towers Bliv en del af Towers

HVAD KOSTER DET?

Prisen for at spille amerikansk fodbold hos Copenhagen Towers er:

Børn og unge under 14 år

900 kr i februar, maj og september + 200 i spillerlicens årligt. Du får 1 måneds gratis prøvetid, inden du skal betale kontingent.

Unge mellem 15 og 19 år

900 kr i februar, maj og september + 300 i spillerlicens årligt. Du får 1 måneds gratis prøvetid, inden du skal betale kontingent.

Elitespiller (over 19 år)

275 kr./måned + 450 kr i spillerlicens (engangsbeløb). Yderligere udgifter til kampe og stævner kan forekomme.

Flag-spiller

500 kr årligt + 300 kr i spillerlicens årligt.

SKAL DU
VÆRE MED?

Vi har 100% en plads til dig! Kom og vær en del af fællesskabet med stolte traditioner, høj energi og mesterskaber! Det kan være den bedste beslutning du nogensinde tager.

“Der skal hjerne til at spille amerikansk fodbold. Det er et taktisk spil mere end noget andet."
- Gustav Lüchau, U19
Elite
"Der er intet som matcher energien i Towers. Det er det fedeste fællesskab."
- Alfred Glint, U19
Click Here