Sponsorer

Vi er stolte af vores sportslige resultater – som eneste klub i Danmark har vores elitehold vundet Danmarksmesterskabet Mermaid Bowl 8 gange og været i toppen af dansk amerikansk fodbold siden sportens start i Danmark.

Fotograf: Per Falkeborg

Vores spilleglæde og resultater er kun mulige, fordi vi gennem årene har fået støtte fra vores sponsorer. Støt dem – de støtter os!

AIRTOX sikkerhedssko – Verdens letteste sikkerhedssko med den perfekte kombination af overlegen teknologi, uovertruffen kvalitet og et avanceret skandinavisk design.

Ronaldos – specialister i sund, dejlig, velsmagende dansk mad til selskaber, børn og sportsevents. Ronaldo er berømt for sin flæskestegssandwich, som er en fast bestanddel af kampene på Gentofte Stadion.

Støtte til Copenhagen Towers’ ungdomsarbejde, der har gjort det muligt at tilbyde football-forløb for skoler i hele Storkøbenhavn.

Støtte til Copenhagen Towers kan både være som hovedsponsor, klubsponsor eller til enkelte projekter eller med services. Hvis du er blevet bidt af den lilla football-bug og gerne vil bidrage som sponsor, så læs mere her om, hvordan du kan co-brandes med Copenhagen Towers.