Copenhagen Barbarians skifter navn til Copenhagen Towers Flagfootball

Af Clara Mikkelsen

Flagfootballklubben Copenhagen Barbarians fusionerede sidste år med Copenhagen Towers. Nu har klubben valgt at fuldbyrde sammenlægningen med et navneskifte.

Flagfootball-klubben Copenhagen Barbarians tog sidste år en stor beslutning; nemlig valget om at blive en del af Copenhagen Towers. Fusionen skete efter et ønske fra begge parter om at skabe mere synergi mellem de to søskendesportsgrene og dermed udnytte de muligheder både flag og tackle har for at støtte og styrke hinanden.
”Det giver så god mening at rykke amerikansk fodbold og flagfootball tættere sammen. Vi har set flere eksempler på, at landsholdsspillere fra den ene sportsgren bruger den anden til at komplimentere spilforståelse, fysik, teknik osv. Derudover favner de to sportsgrene i kombination en langt bredere målgruppen, end de ville kunne gøre hver for sig”, fortæller Andreas Meyer-Juhlin, flagfootball-repræsentant i Towers’ bestyrelse.

Navneskifte styrker klub-brand
Indtil videre har flagafdelingen dog fortsat beholdt sit tolv år gamle navn, men det er nu ændret, efter et nyligt årsmøde blandt afdelingens medlemmer.
”Denne udvikling bygger ovenpå sidste års beslutning om at føje flagfootballklubben Copenhagen Barbarians til Towers-familien. Nu tager vi så det naturlige skridt og får styrket vores one-brand tilgang med navneskiftet til Copenhagen Towers Flagfootball. Jeg glæder mig til at følge Towers flagfootball-sæson 2019”, siger Jakob Munksgaard, bestyrelsesformand i Towers.

Om Copenhagen Towers Flagfootball
Copenhagen Barbarians – nu Copenhagen Towers Flagfootball – har eksisteret siden 2007. Klubben startede som en flok venner, der hyggede sig med at kaste med en amerikansk fodbold. I dag har flagafdelingen to hold, hvoraf det ene spiller i Danmarks bedste række Flagfootball National Ligaen (FNL). Flagholdet har to gange vundet bronze til DM, og sidste år hev de guldet og den helt store pokal hjem ved den internationale turnering Big Bowl.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer