Towers slår Mean Machines!

Af Jakob Munksgaard

Towers begyndte lørdag titelforsvaret af Northern European Football League med en sejr på 28-25 ude mod Stockholm Mean Machines, og dermed er der lagt op til en vaskeægte gruppefinale lørdag d. 11. maj på Gentofte Stadion, når Towers tager imod Helsinki Roosters. Roosters slog også Mean Machines i deres kamp.

Efter en lidt hakkende start med mange straffe og en fumble kom Towers angrebet i gang, men der skulle et stort Houdini trick af kampens store spiller Ashton Heard til at bringe Towers foran. I et spil hvor det så ud til, at han blev tacklet i back fielden, vristede han sig på forunderlig vis fri og løb bolden 70 yards ned til 10 yard linjen. På næste spil tog han selv bolden til end zone.

Fotograf: Per Falkeborg

Mean Machines kom tilbage og førte 10-6 ved halvleg. Vi skulle dog ikke langt ind i 2. halvleg inden Towers igen overtog føringen, og derefter så de sig ikke tilbage. Med 8 minutter igen førte Towers 28-17, men Stockholm scorede touch down og en 2 point conversion og kom tilbage til 28-25. Med to minutter tilbage fik Mean Machines bolden og flyttede bolden til Towers 36 yard linje. I slutsekunderne trådte safety Magnus Bitsch til med endnu en vigtig interception. Dem har han efterhånden haft mange afgørende af i sin Towers karrieren.

Fotograf: Michael Quist

Kampens store oplevelse var running back Ashton Heard, der scorede 3 touch downs. Det ene på et kort kast fra QB Danny Higgins, hvorefter han brød en tackling og tog den 71 yards til huset. Ashton Heard havde dermed to store spil på over 70 yards. QB Danny Higgins styrede angrebet godt og havde to touch down kast.

Fotograf: Per Falkeborg

Med sejren bringer Towers sig i spidsen af gruppen, og der er, som skrevet lagt op til en stor kamp når NEFL skal afgøres på Gentofte Stadion lørdag d. 11. maj kl. 15.

Fotograf: John Skjørbæk
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer