Towers U19 stadig ubesejret

Af Christian Lisby

På en yderst regnfuld søndag eftermiddag vandt Towers U19 hold sæsonens første udekamp mod Amager Demons, og er dermed fortsat ubesejret i 2020.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Efter Demons fire hurtige forsøg på at rykke bolden, overtog Towers offense bolden på Amagers egen banehalvdel og konverterede hurtigt til kampens første scoring på en perfekt kastet 17-yard touchdown fra QB #1 Mads Hagen Jakobsen til WR #12 Gustav Lüchau i midten af endzone.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen
Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Efter endnu en hurtig turnover-on-downs, trådte regnen for alvor i spil for Towers. Men trods fumbles, skæve snaps og en glat bane, gik scoren kun én vej.

Med en tidlig interception af Towers Safety #6 Malte Hesselholdt og endnu en hurtig konvertering fra Towers offense, stod kampen hurtigt 12-0 via endnu et dybt kast fra QB #1 Mads Hagen Jakobsen, denne gang til en helt åben WR #83 Emil Geisler Jensen.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen
Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Herefter skiftedes begge hold til at have problemer med at flytte bolden, indtil Towers Safety #26 Anton Bak tog momentum tilbage med en interception på Amagers egen 42-yard linje.
Herefter tog Towers store RB #2 August Lillie for alvor over. Først et vel-blokeret 37-yard touchdown løb, og yderligere to lange touchdowns i 2. halvleg, gjorde Towers velfungerende løbeangreb til et vigtigt kort på hånden for U19 truppen.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen
Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Head Coach Christian Lisby er tilfreds med kampens udvikling: Alt i alt en fin dag for os, med vejret og omstændighederne taget i betragtning. Vi er stolte over hvor hurtigt drengene udvikler sig hver uge, og hvordan de spiller sammen som et rigtigt hold. Vi er efterhånden klar til at vinde sæsonens sidste kamp med et eksplosivt angreb og fundamentalt stabilt forsvar, og dermed hente billetten til DM-finalen.

Towers gik til halvleg efter endnu to interceptions, denne gang af Safeties #15 Nicolai Karup Rasmussen og #12 Gustav Lüchau, og med en føring på 20-0.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen
Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Efter pausen gik det for alvor stærkt for Towers offensiv – to yderligere touchdown kast fra QB #1 Mads Hagen Jakobsen til TE #21 Phillip Balslev og endnu en dyb bold til WR #83 Emil Geisler Jensen, samt en flot performance på dagen af RB #2 August Lillie, endte i et slutresultat på 48-0 i Towers favør, og høj selvtillid inden sæsonens næste og sidste konference kamp ude mod ærkerivalerne fra Søllerød Gold Diggers.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen
Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen
Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Tak til alle der støttede op om vores U19 drenge – Vi håber at se jer igen mod Søllerød søndag d. 13. september kl. 14.00 ved Rundforbi Stadion (Egebækvej 118, 2850 Nærum)

Flere billeder findes på Towers facebook side.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer