Towers ærgerlige over udskydelse af DM semifinalen!

DM semifinalen, der skulle være spillet lørdag aften i Vejle, er desværre udsat på grund af de nye corona restriktioner regeringen kom med fredag. Forsamlingsforbuddet gør det umuligt at afvikle en Nationalliga kamp, og derfor var den eneste mulighed at udskyde semifinalen, og håbe på der kan gives dispensation til at afvikle kampen i næste weekend.

Copenhagen Towers har ellers vundet grundspillet og stod til at møde Triangle Razorbacks i semifinalen på hjemmebanen Gentofte Stadion. Kampen måtte dog flyttes til Vejle, da forsamlingsforbuddet i Københavnsområdet gjorde det umuligt at afvikle kampen. Det er det forsamlingsforbud, der nu er udvidet til hele landet, og som gør det umuligt at spille i øjeblikket.

Forsamlingsforbuddet ærgrer Towers formand Jakob Munksgaard: ”Vi er kede af ikke at spille semifinalen som planlagt, da vi har et rigtig godt hold som var velforberedte til kampen. Forsamlingsforbuddet på 50 gør det simpelthen umuligt at afvikle en Nationalligakamp. Der er 7 dommere og 7 mand til chain crew, bolddrenge og film, hvilket efterlader 36 pladser til spillere, trænere og medics for de to hold. Det ville ikke være forsvarligt at spille med så få spillere”.

Der er dog håb forude beretter Jakob Munksgaard: ”Der er forhandlinger i gang mellem DAFF, DIF og kulturministeriet, så der håb om at vi kan få dispensation, til minimum at måtte være 100 mand og dermed gøre det muligt at semifinalerne spilles næste weekend. Dermed kan Mermaid Bowl også afholdes lørdag d. 3. oktober som planlagt”.

Det nye forsamlingsforbud kom uden varsel og derfor meget overraskende. ”Bussen og spillermaden var bestilt og måtte aflyses i sidste øjeblik. Heldigvis har vi gode mangeårige samarbejdspartnere i Kagan Turist og Ronaldos catering, og de har udvist stor forståelse for at vi i sidste øjeblik måtte aflyse bestillingerne. Vi er dybt taknemmelige og takker endnu en gang for støtten fra Kagan og Ronaldo” udtaler formanden.

Copenhagen Towers går ind til semifinalerne som ubesejret og dermed som vinder af grundspillet. Towers og Razorbacks mødtes i slutningen af august i Vejle og her vandt Towers 14-7.

Hvis du har købt billet til kampen i Vejle lørdag aften er det muligt at få pengene tilbage.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer