Bliv en del af Towers Bliv en del af Towers Bliv en del af Towers

“Jeg er vild med ånden som er i Copenhagen Towers. Selvom jeg ikke er spiller, er jeg en del af fællesskabet.” Helle, Holdleder U19

Bliv frivillig Bliv frivillig Bliv frivillig Bliv frivillig Bliv frivillig Bliv frivillig Bliv frivillig

Frivillig

Towers er afhængig af hjælp fra en række dedikerede frivillige. Gennem deres store engagement sikrer de, at Towers forbliver den bedste og mest succesfulde football-klub i Danmark.
Vi har nogle idéer til områder, hvor du kan hjælpe, men skulle du gå med en specifik rolle eller service, som vi ikke har tænkt på, er du mere end velkommen til at kontakte en af kontaktpersonerne på listen herunder og fortælle, hvordan netop du kan hjælpe Towers. Du kan altså hjælpe Towers på et utal af måder.

Game Day Organisation

Det kan være hektisk på kampdage, og der er altid brug for et sæt ekstra hænder. Det kan være som stadionspeaker, scoreboard-operatør, live-tweeter, billetsælger, bolddreng/pige, ”chain-gang”-medlem eller i fanudstyr-, øl-, kage- og sodavandsboderne.

Team Support

Kunne du tænke dig at hjælpe holdet til træning eller på kampdage? Vi har brug for hjælp til en lang række af holdets aktiviteter såsom vedligeholdelse af udstyr, uniformer og redskaber, så de altid er klar til spillerne. Holdet kan også have plads til en ekstra medic eller massør, der kan assistere med eksempelvis at tape led, udstrækning og forebyggelse af skader og naturligvis træde til i tilfælde af skader.

Towers Media

Også vores voksende og ambitiøse mediegruppe har altid plads til nye, idérige medlemmer. Lige nu mangler vi især kamerafolk til live streaming – og vi ville elske, hvis en grafiker havde tid og lyst til at hjælpe. Vi er til stede på de fleste platforme. Facebook, Twitter, Instagram, Youtube samt egen hjemmeside og arbejder løbende med at udvikle nye formater såsom sociale medier, streaming og interviews efter kampene. Derudover har vi et stærkt kommentatorteam af tidligere kendte stemmer fra den danske NFL-dækning.

Ledelse og Administration

Ledelse og Admini-stration

Vi har tit brug for nye kræfter, der kan hjælpe klubben med sponsorjagt, bestyrelsesarbejde, regnskaber og administrativt arbejde.

Er du vores nye frivillige superstjerne?

Samtidig med at klubben gror, har vi selvfølgelig brug for flere frivillige. Der er plads til dig på alle teams og vi tager selvfølgelig varmt imod dig.


Bliv frivillig

Bliv dommer Bliv dommer Bliv dommer Bliv dommer Bliv dommer Bliv dommer Bliv dommer Bliv dommer

Dommer

Alle klubber i Danmark skal kunne assistere forbundet med en gruppe kvalificerede dommere hver sæson – også Copenhagen Towers. Som dommer får du til opgave at dømme kampe på alle niveauer og på tværs af alle aldersgrupper – dog ikke i Nationalligaen.

Hvis du har dømt tidligere – enten i Danmark eller andre lande – kan du muligvis få overført din dommerlicens direkte. Hvis du er ny til dommerfaget, hjælper vi dig med at få den rette uddannelse gennem Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF), så du kan få en licens.

Som en del af uddannelsen begynder du under kyndig vejledning af erfarne dommere, så du roligt kan lære forløbet af en kamp og finde dig til rette i zebrastriberne på banen. Typisk begynder nye dommere som umpires, før de kan indtage roller som line judge, linesman, back judge, field judge, side judge eller til sidst referee.

I første omgang kan du benytte Towers’ dommeruniformer og udstyr, men de fleste dommere vælger efter nogen tid at købe eget udstyr og uniform.

Du vil få løn, kørselspenge og diæt, hver gang du dømmer. Det er ikke noget, som du bliver rig af, men dit arbejde bliver både værdsat og belønnet.

Som dommer behøver du selvfølgelig ikke være i fysisk topform som spillerne, men det er en forventning, at du kan bevæge dig frit rundt og har et godt, basalt kendskab til reglerne i amerikansk fodbold.

At være dommer er en fantastisk måde at være involveret i sporten uden selv at spille. Derfor er især spillere, der selv har lagt støvlerne på hylden, meget velkomne som dommere.

Er du klar til at komme ud på banen med spillerne?

Vil du have den bedste tilskuerplads til kampene? Så kommer du ikke tættere på end som dommer. Vi har altid plads til flere dommere og du kan blive en af dem.


Bliv dommer

Bliv coach Bliv coach Bliv coach Bliv coach Bliv coach Bliv coach Bliv coach Bliv coach Bliv coach Bliv coach Bliv coach

Coach

Trænerne er vitale for succesen hos Copenhagen Towers. Gode trænere sørger ikke bare for, at spillerne bliver bedre, lærer de rigtige teknikker og kan vinde kampe på banen, men også for at spillerne altid har det sjovt til træninger og kamp. Derfor ønsker vi hos Copenhagen Towers at have højtuddannede, engagerede og nytænkende trænere på alle niveauer.

Der stilles naturligvis forskellige krav til trænere, da det også er forskellige kvaliteter, der gør forskellen på forskellige niveauer. Der er forskel på at træne de unge på U12-holdet og de mangedobbelte danmarksmestre på eliteholdet. På samme måde kræver det større ansvar og overblik at påtage sig en rolle som cheftræner end som assistent.

Vi hjælper dig naturligvis med at komme i gang, og hvis du aldrig har beskæftiget dig med coaching i amerikansk fodbold før, hjælper vi gerne med at sende dig i retning af de rigtige, specialiserede coaching-kurser, så du hurtigt kan komme i gang med at gøre en forskel på banen.

Kan du føre vores hold til toppen?

Har du styr på taktik, holdånd og at holde andre motiveret? Så er du højst sandsynligt vores nye yndlings coach!


Bliv coach

Towers’ fotografer Towers’ fotografer Towers’ fotografer Towers’ fotografer Towers’ fotografer Towers’ fotografer Towers’ fotografer Towers’ fotografer Towers’ fotografer

Copenhagen Towers - fotograf
Copenhagen Towers - fotograf
Michael Jensen
JesperNielsen
Per Falkeborg