Flag eller tackle? Flag eller tackle? Flag eller tackle? Flag eller tackle? Flag eller tackle? Flag eller tackle? Flag eller tackle?

Fysisk kontakt?
Ja tak!

Hvis du er vild med alle dimensioner, så er den mest almindelige form for amerikansk fodbold, tackle, din sport. Vi sørger for at passe på hinanden og træner sikker tackling, for at undgå skader. Copenhagen Towers er stolte af at være gode og fair sportsudøvere. I tackle er Copenhagen Towers’ seniorhold Danmarksmestre og det er varianten, som spilles på alle ungdomsholdene.

Fysisk kontakt?
Nej sgu da!

Hvis du til gengæld godt kan undvære tacklinger eller gerne vil spille uden kropskontakt, så er flagfootball noget for dig. Den helt store forskel er, at tacklingerne består af at hive flag af et bælte, som spillerne har om livet, i stedet for at lægge modspilleren ned. Derudover er tempoet ofte højere, der er færre skader og du får flere berøringer med bolden. Holdene er typisk på 5 mand, i stedet for de 11 mand der er i tackle, og banen og spillelængden er kortere. Til gengæld scorer man point helt ens med touchdowns i end zone og 2 point conversions. Vores klub er så heldige at have Copenhagen Towers Flag, der er et seniorflaghold, som spiller i den øverste top af Danmarksrækken (Flag National Ligaen).