Towers U14 kåret til året klub af DAFF

DAFF kårede Copenhagen Towers til årets U14 klub i 2015.

Udnævnelsen er resultatet af det store arbejde som Tobias Trige har lagt som Copenhagen Towers U14 Head Coach. Tobias har været ankermand for U14 i to sæsoner og drengene er væltet ind på holdet. I skrivende stund er der over 30 U14-spillere i Towers. Tobias blev tildelt prisen Årets Tower 2015 for sin indsats for klubben.

Tobias forstår at gøre træning og kampe sjove og afvekslende og skaber masser af gejst. Derfor er vi utrolig glade for, at Tobias i 2016 vil fortsætte det kompetente og højt kvalificerede arbejde. Vi håber det vil give endnu flere drenge mulighed for fantastiske oplevelser med amerikansk fodbold i Årets U14 klub.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Del på Facebook
Del på Twitter
Del via email
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer