Sonnesen fortsat HC for Towers U19

Simon Sonnesen vil i 2016 fortsat være Head Coach for Copenhagen Towers JNL-hold.

Simon Sonnesen var i 2015 Head Coach for det Towers JNL-hold, der vandt Danmarksmesterskabet med en sejr i Junior Bowl på 20-6 over Herlev Rebels.

Simon havde i 2014 været head coach for Towers U16-hold og da han fik muligheden for at rykke med sine drenge op i 2015, sprang han til. Som head coach for U19-holdet har Simon samlet en flok unge mænd og lært dem at spille som et hold. Det var især tydeligt i Junior Bowl. Her var der brug for alles bidrag, for at få sejren i hus imod en dygtigt modstander.

Simon arbejdede utrætteligt hele 2015 med at udvikle både trænerstab, support og selve holdet. Coach Sonne blev kåret som årets træner i Copenhagen Towers i 2015 og han er allerede godt igang med at samle en dygtig trænerstab til 2016 sæsonen. Udover sin trænergerning i Towers er Simon også træner på det danske U17-landshold og han studerer til hverdag til lærer.

Det er en stor glæde for Copenhagen Towers, at Coach Sonnesen fortsætte sit enorme arbejde i klubben.

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på email
Del via email
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer