Open House @Copenhagen Towers

Sidder du klistret til TV-skærmen søndag efter søndag for at følge NFL? Drømmer du om selv at opleve suset, når hjelmen trækkes på, og det første fløjt lyder? Hvis svaret er ja, skal du læse videre nu.

Lørdag, den 3. februar 2018 slår Copenhagen Towers i samarbejde med Dansk Amerikansk fodbold forbund dørene op til Åbent Hus! og giver interesserede i alle aldre chancen for at blive en del af verdens fedeste holdsport.

På denne dag vil du få mulighed for at prøve kræfter med alle spillets facetter under kyndig vejledning af trænere og spillere fra Copenhagen Towers, som står klar til at dele ud af deres store passion for amerikansk fodbold. Vi garanterer for en dag fyldt med fart og action.

Det eneste du skal gøre er at møde op klar til en sjov og lærerig dag. Og nå ja, så skal du berede dig på at få en interesse for livet.

Udover en fantastisk dag med fodbold vil Towers servere Kaffe og kage til de ventende forældre/venner og kærester og måske grillen bliver tændt! :o)

Beklædning – Sportstøj. Det er desuden en fordel at spille i fodboldstøvler eller andet fodtøj med knopper. Dog kan almindelige løbesko/idrætssko benyttes.

Se også vores indslag på Facebook.


Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer