Happy X-Mas, Tower nation

Hej alle i Towers Nation.

2017 har været et lilla år! Vi vandt suverænt Mermaid Bowl og havde et sindssygt godt efterår. Tror ikke der er andre klubber som har haft “running clock” mod alle de andre top 4 klubber, som vi havde mod Golddiggers, Razorbacks og Tigers!

På ungdomsfronten har vi også haft et rigtig godt år. Her er udviklingen af de enkelte spillere i fokus, og der er mange talentfulde spillere på vej. I 2018 vil vi få nogle spillere op der allerede fra start af kan kæmpe med om startpladserne. Så fremtiden ser lys ud i Towers.

Vi er sikre på at vi også har et stærkt hold i 2018, hvor vi vil gøre hvad vi kan for at genvinde DM. Derudover håber vi på at kunne gøre os gældende i de europæiske kampe. Disse kampe spilles i april/maj, så vi får spænding fra sæsonstart.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til kampene i 2018, og ønsker alle en god jul og rigtig godt purple nytår.

Mvh
Jakob, formand i Towers

 

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer