Copenhagen Barbarians egen Silas Meyer-Juhlin med i europæisk allstar flaghold

Af Andreas Meyer-Juhlin

Det engelske flagfootball hold “The UK Dukes” har samlet et europæisk allstar hold, som skal spille med om en præmiepulje på $1.000.000 i en stor amerikansk turnering.

I denne weekend (12.-13. maj) tager Silas Meyer-Juhlin og tre andre danskere med “The UK Dukes” til New York. Turneringen er en del af den store satsning “American Flag Football League” (AFFL), som blandt andet har budt på kendte spillere fra NFL som Michael Vick, Terrell Owens og Chad Johnson. Flagfootball er i eksponentiel udvikling i USA, hvilket også kan ses på turneringens setup, hvor der spilles om 1 million dollars. NFL støtter op om initiativet og nogle af kampene vil blive streamet live på NFL Network og på AFFL’s hjemmeside og Youtube-kanal.

Silas Meyer-Juhlin er 23 år, landsholdsspiller og spiller WR/DB for Copenhagen Barbarians. Ved hans landsholdsdebut var han den yngste spiller til at deltage i en slutrunde for det danske flagfootball landshold. Sidste år hjalp han holdet med at vinde EM for tredje gang i træk og blev i den forbindelse kåret til turneringens MVP. Silas er med sin speed og spilforståelse farlig på begge sider af bolden og hans XXXL hænder hjælper til, at alt, der kastes i hans retning, bliver grebet.

 

 

Læs mere om turneringen og AFFL her.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer