Towers bliver også godt kørende i år!

Af: Jakob Munksgaard

Copenhagen Towers har indgået et sponsorat med busselskabet Kagan Turist, der sikrer at de danske mestre også i år kommer sikkert til og fra udekampe.

Towers har kørt med Kagan Turist igennem flere år, men nu er samarbejdet blevet udvidet. Det betyder, at Kagan Turist øger deres økonomiske støtte til Towers, så både eliteholdet og ungdomsholdene bliver godt kørende til udekampene.

Vi har i adskillige år været glade for at køre med Kagan Turist, der altid sikkert og præcist har bragt os til og fra udekampene, og derfor er jeg glad for at begge parter kunne se en god idé i nu at udvide samarbejdet”, udtaler Towers’ formand Jakob Munksgaard. ”Busserne har den plads og komfort som kræves når 60-70 mand skal fragtes tværs over landet, ligesom vi altid har været glade for de mindre busser når ungdomsholdene skulle på tur” slutter Jakob Munksgaard.

Også hos Kagan Turist er der glæde over aftalen. ”Vi har altid haft et godt samarbejde med Towers og vi er glade for at støtte klubben. Derudover er vi selvfølgelig stolte af at fragte de danske mestre rundt i ind- og udland”, udtaler Thomas Kagan.

Sidste år fragtede Kagan Turist blandt andet holdet til Mermaid Bowl, der jo endte med en Towers sejr. Forhåbentlig bliver det samme udfald når Kagan Turist skal fragte Towers-truppen til Karlstad d. 9 juni, hvor Towers spiller den sidste og afgørende grundkamp i NEFL mod de svenske mestre fra Carlstad Crusaders.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer