Kampgejst og fighterviljen hos Towers U19

Af Bo Skjoldager Andersen

Der skulle kæmpes mod ærkerivalerne fra Søllerød hos de unge mænd under 19 i denne weekend og efter en kort forsinkelse grundet manglende dommer crew kunne braget sættes i gang.Om det var grundet forsinkelsen eller nerver hos vores drenge er svært at sige, men de kom ikke på banen med deres sædvanlige skarphed, hvilket Gold Diggers lynhurtigt udnyttede til at sætte point på tavlen. 


I 4 quarter så vi kampgejsten og fighterviljen vende tilbage både på banen og sidelinjen. Forsvaret fik her sidst i kampen godt fat og viste de kan stoppe det hurtigt løbende offense fra Søllerød. Vores eget offense kom også på banen efter en velfortjent opsang fra deres QB og viste at der kan drive på selv de bedste i ligaen. Selvom vores lilla drenge kæmpede og gav den alt til sidste fløjt endte kampen 0-26 til Søllerød Gold Diggers, som lige nu er nr. 1 i øst/skåne.


U19 holdet er dog stadig klar til semifinalerne i den kommende weekend og hvis alt flasker sig, kan vi få en revanche for denne kamp i finalen weekenden efter. Så kryds finger for vores drenge – hvis de vinder deres semifinaler på søndag, skal U16 spille finale d. 30. 6. og U19 om søndagen d. 1.7.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer