Towers cruiser videre med en sejr over 89érs

Af Jakob Munksgaard

Lørdag havde Towers besøg af Aab 89érs, og det blev en kamp som Towers styrede fra start til slut, og hvor hele bænken kom i spil. Kampen endte med en overbevisende sejr på 50-9 selvom 89’ers til tider bed godt fra sig og leverede en god kamp.

Fotograf Michael Quist
Fotograf Michael Quist

Det var til at se at Towers havde blikket på næste lørdags storkamp mod Swarco Raiders da Towers back ups hurtigt kom i spil og fik masser af spilletid. Der var blandt andet begrænset med spilletid til Towers’ to importspillere Dayton Winn og Randy Scroeder, og det betød at running back Phillip Andreasen fik mange carries og landsholds quarterback Kasper Skyum stod bag center det meste af kampen. Begge klarede det fremragende og generelt var der værdifuld spilletid til hele truppen og holdet fik vist at der er masser af kvalitet hos alle reserverne.

Fotograf Michael Quist
Fotograf Michael Quist

Med sejren er Towers nu 6-0 i Nationalligaen og 9-0 for sæsonen. Towers har ikke tabt en kamp siden april 2017.

Fotograf Michael Quist

Blikket er nu rettet mod næste lørdags storkamp på Gentofte Stadion når Super Final spilles mellem Copenhagen Towers og det østrigske storhold Swarco Raiders. Der er kick off kl. 19:30 og portene åbnes kl. 18:00.

Fotograf Michael Quist
Fotograf Michael Quist
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer