Towers U19 vinder Sjællandsk/Skånsk mesterskab 2018

Af Bo Skjoldager Andersen

Hjerte, vilje og fight!

For bare 14 dage siden, stod Towers U19 på Gentofte stadion og havde tabt 0-26 til Søllerød Gold Diggers. Så nerven og spændingen til finalen i det Sjællandsk/Skånske mesterskab mod selv samme Gold Diggers var åbenlys.

Fotograf Nini Blentved, TOWERS media

Nervøsiteten rakte så langt, at Towers startede kampen med at kaste en interception hvorefter SGD vandrede ned af banen og satte 6 point på tavlen. Men så var det også slut!
Et tændt Towers defense satte herefter foden ned og viste vejen. Efter en forced fumble dybt i SGD eget territorie, kunne vi kaste en flot bold i endzone og reducere til 6-6.

Fotograf Nini Blentved, TOWERS media

Defense viste gang på gang, at SGD kunne bruge alle 4 downs lige så tosset de ville, vi var klar!
Efter 2 turnover on downs med ryggen mod egen endzone løb en velspillende runningback Ali Ramadan et langt TD til Towers 6-12 kort efterfulgt af endnu et defense stop og safety, da et SGD snap røg gennem egen endzone.

Fotograf Nini Blentved, TOWERS media

Herefter var det et rent defensive game, og kampen rullede frem og tilbage med det ene stop efter det andet.

Med få minutter tilbage og et SGD offense der så småt bankede på Towers endzone kaldte defense coachen sit slidte mandskab til sidelinjen. ”Det er nu at kampen skal vindes, vi har brug for et sidste stop drenge”!
Det fik han! Snappet fra SGD center lå lavt og nosetackle Mikkel Skjoldager Jørgensen havde braget igennem O-line og kunne smide sig på bolden på egen 15 yard linje.

Fotograf Nini Blentved, TOWERS media

Efter en 3 og ud for vores offense og med 40 sekunder på klokken, vidste alle inklusiv Kasper Eriksen at SGD ville komme ud og kaste. En smuk interception sikrede victory formation.

GO TOWERS!

Fotograf Nini Blentved, TOWERS media
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer