Dayton & Jelle show i Århus – Towers stadig ubesejret

Af Jakob Munksgård

Lørdag var Towers på besøg i Århus i en topkamp mellem nummer et og to. Towers viste dog hurtigt hvorfor de er ubesejrede i Danmark, da de bragte sig foran og styrede hele kampen fra start til slut til en fortjent 48-8 sejr.

Op til kampen havde der været rokeringer på trænerpositionerne, da head coach Peter Herbild ikke kunne være til stede fungerede Victor Andersen på hans position. Back up quarterback Kasper Skyum kaldte de offensive spil, mens Niels Roest fungerede som defensive coordinator. De mange rokeringer kunne dog ikke ses på spillet, da både offense og defense spillede en fremragende kamp for Towers.

Fotograf Per Falkeborg

Towers tight end Jesper ”Jelle” Hansen, der op til denne sæson kom til Towers fra Tigers, var for første gang tilbage i Århus for at møde sit gamle hold. Der var ikke tvivl om, at han var tændt og allerede i første quarter scorede han 1 touchdown. I alt blev det til 3 grebne touchdowns og en overbevisende præstation af Jelle, der desuden også var kicker i kampen og scorede på alle forsøg, herunder 2 field goals.

Fotograf Per Falkeborg

Towers’ amerikanere ville dog ikke lade Jelle styre hele showet og Dayton Winn, der i efteråret er rykket ud som receiver, havde mange gode catches, herunder et fantastisk diving catch. Derudover havde Dayton et punt return, der blev taget til huset, men som desværre blev annulleret af en straf. På det efterfølgende spil var Dayton tilbage som running back og løb bolden 53 yards til touchdown. Dayton Winn scorede i alt 2 touchdowns.

Fotograf Per Falkeborg

Hele det offensive show blev orkestreret af quarterback Randy Schroeder, der spillede en nærmest fejlfri kamp. Han kastede i alt 4 touchdowns. inden han blev sparet i slutningen af 3. quarter. Randy blev afløst af den nye offensive koordinator Kasper Skyum, der blandt andet stod bag et godt drive, der endte med et touchdown kast til Phillip Tun Nielsen.

Fotograf Per Falkeborg

Towers’ forsvar spillede også en rigtig god kamp. Tigers havde store problemer med at flytte bolden og forsvaret tillod kun en scoring på et drive, hvor Tigers fik foræret 30 yards på grund af straffe til Towers.

Alt i alt en overbevisende indsats af Towers, der stadig er ubesejrede i Danmark. Towers spiller næste kamp lørdag d. 8. september, hvor de hjemme tager imod ligaens nummer 3, Triangle Razorbacks.

SCORINGER

Første quarter

0-7 – Jesper Hansen catch (xp good)

0-14 – Jesper Hansen catch (xp good)

Andet quarter

0-21 – Deyton Winn catch (xp good)

0-24 – Jesper Hansen field goal

Tredje quarter

0-31 – Jesper Hansen catch (xp good)

8-31 – Hjalte Jakobsen catch (xp good)

8-38 – Dayton Winn rush (xp good)

Fjerde quarter

8-45 Philip Thue Nielsen catch (xp good)

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer