Godt kæmpet af u19-mandskab fra Towers

Af Pia Baagø Skat-Rørdam

De undertippede u19-drenge var på en svær opgave mod et talstærkt hold fra Søllerød Gold Diggers på en solrig søndag og måtte se sig slået med 0-38 efter et par arbejdsomme timer i Frederikssund.

Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia

Søllerød Gold Diggers havde samlet spillere fra deres 1. og 2. u19-hold og endda fra Nationalliga-holdet til at stå distancen på banen mod Copenhagen Towers, mens opbakningen til Towers kom fra seniorspillere, fans og forældre på sidelinjen. Søndagens opgør mellem de eneste 2 u19-NL-hold i Danmark var da også hårdt arbejde med kun 18 spillere på banen. Det betød, at en stor del af de hårdtarbejdende drenge både spillede i offense og defense, mens Søllerød-spillerne kunne skifte ud af deres 38 mand store gruppe igennem de 4 quarters.

Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia
Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia

De to første quarters var målrige for Søllerød, der på sit første spil kom på tavlen med et touchdown og en 2 point conversion, og uden specielt meget yderligere dramatik i spillet udover i alt yderligere 20 point til Søllerød, så scoren ved halvleg lød på 0-28.

Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia
Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia

Efter pausen viste Towers-mandskabet dog både fysisk og mentalt overskud til at holde Søllerød stangen med kun et enkelt touchdown, hvor et stærkt defense med bl.a. nr. 54 Alfred Troelsgaard og nr. 53 August Parry fik lagde maksimalt pres på Søllerøds QB Christoffer Jensen og også fik 2 sacks på QB’en. Sammen med nr. 6 Kasper Eriksen fik forsvaret forstyrret Søllerøds kastespil til et højt antal incomplete passes, der trods 3 interceptions altså ikke fik det store ud af de sidste quarters.

Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia
Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia

På offense-siden bød Towers nr 16 Mads Jakobsen hjerteligt velkommen tilbage efter et par måneder i USA, hvor Kasper Eriksen har holdt QB-pladsen varm. Mads Jakobsen fik landet et par høje snaps i offense-spillet og bidrog med rutine til et hold, der også fik hjælp af et par friske talenter fra u16 på kanten af oprykning.

Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia
Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia

Trods nederlaget kunne Copenhagen Towers til sidst få sølv-medaljen om halsene og være stolte af både kampgejst og en god hårdtarbejdende indsats i sæsonen.

Se mere billeder fra en spændene dag i Frederikssund på Towers Facebook!

Fotograf: Ralf Dietrich, TOWERSmedia
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer