Rookie Day 2019 – kom og være med!

Nu er det snart Super Bowl tid i USA, og i Danmark betyder det hygge med venner og familie til sent om natten, men også at de danske klubber afholder Rookie Day lørdag den 2. februar 2019.
I Towers betyder det at der bliver åbnet dørene for alle med en amerikansk fodboldspiller i maven. Der vil blive mulighed for at lære at tackle, blokere, kaste og gribe, under kyndigt opsyn af vores stærke trænerstab.

Fotograf: Ralf Dietrich

Hvis det store udstyr og udsigten til tacklinger og blokeringer ikke huer én, men man stadig synes det ser fedt ud at kaste og gribe en amerikansk fodbold, så bare rolig. Copenhagen Barbarians, Towers’ flag hold, kommer også ud og står for at lære dig, hvordan man laver flotte kast og fede catches.

Fotograf: Ralf Dietrich

Det er komplet gratis at deltage, du skal bare møde op i sportstøj der passer til vejret. Fodboldstøvler af en art anbefales, men er ikke nødvendige, da vi træner på kunstgræs. Alt andet udstyr kan du låne af klubben, hvor vi nok skal sørge for at du bliver klædt på til en sjov og aktiv eftermiddag.

U10/U12/U14 samt U16 afholder dagen fra kl. 12.00 til 13.30, lørdag den 2. februar 2019.

U19, Elite samt Flag er der fra kl.14.00 til 15.30, lørdag den 2. februar 2019.

Vi ses på kunstgræsbane K2, Ved Stadion 6, bag den store p-plads i Gentofte Sportspark (find vej).

Fotograf: Ralf Dietrich

 

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer