Towers vs. Oaks: mini-træningsstævne for U10/12/14

Af Pia Baagø Skar-Rørdam

Mens andre sportsgrene – og nogle af vores klubvenner – søger indendørs, var 31 unge vikinger i gang på Towers’ træningsbane en frostklar lørdag midt i januar. Frederikssund Oaks havde taget imod invitationen fra Copenhagen Towers om at lave en såkaldt scrimmage-kamp på Towers’ hjemmebane for at holde stævnegejsten oppe i off-season.

Fotograf: Pia Baagø Skat-Rørdam

Positions-træning
16 Oaks-spillere med trænere, forældre, søskende og forplejning troppede op kl. 12. Den første gode time gik med fælles opvarmning og tre stationer, hvor drengene på skift trænede forskellige angrebspositioner. Én station var på quarterback, wide receiver og cornerback, en anden på linemen og en tredje på running back og linebacker, hvor de lilla og grønne farver blandede sig.

Fotograf: Pia Baagø Skat-Rørdam
Fotograf: Pia Baagø Skat-Rørdam

Kamp med læring
Med varme i benene og sved i hjelmen fik drengene så en lidt større bane end normalt at spille en god times scrimmage på opdelt i klubfarverne. Scrimmage er en type træningskamp, hvor reglerne bliver aftalt trænerne imellem og hvor spil kan tages om, stoppes og forklares og prøves igen, så spillerne lærer noget af kampen og får spilrutine. De gik til den og fik både snappet, følt sejrsrus og frustration, løb over ende og blev udfordret, inden 35 hoveder med røde ører lavede et fælles break og tog gruppebillede.

Fotograf: Pia Baagø Skat-Rørdam
Fotograf: Tina Høst Jørgensen

Vi gør det igen!
Efter kampen var der kakao, kaffe, kage og snacks og et lille bål at varme sig ved i og foran klubhuset. Imellem snakke om, hvordan klubberne kan samarbejde om at få flere spillere til vores fantastiske sport, grin og ”tak for i dag”, var vi enige om, at dagen var en succes, som vi gerne vil gentage.

Fotograf: Pia Baagø Skat-Rørdam
Fotograf: Pia Baagø Skat-Rørdam

Tak for besøget, Oaks – vi glæder os til første ungdomsstævne i 2019!

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer