Kronborg Knights og Copenhagen Towers samarbejder i år om U16

I dag havde vi fornøjelsen af den allerførste fællestræning med det nye hold: U16 Copenhagen Towers / Kronborg Knights. Og selvom holdet var langtfra fuldtalligt fik drengene en god oplevelse og trænere ligeså.
“Det tyder godt og vi trænere ser frem til det nye samarbejde og har store planer med truppen” udtaler HC Søren Elias Bendixen fra Towers og HC Frederik Gellert Høgh fra Knights.
“Det nye samarbejde betyder ikke kun, at vi bliver flere spillere, men også at vi som mix hold får en bredere og mere kompetent træner stab og dermed at både spillerne, vi som klubber og sporten i det hele taget bliver bedre” udtaler trænerne.
Holdet er blevet til efter bestyrelser/trænere har mødtes intensivt over de sidste uger og på rekordtid har aftalt fælles- og samtræninger samt kampafvikling, hvordan vi arrangerer de ugentlige træninger i hhv Gentofte og Helsingør og så den hastigt indkaldte første træning i dag.
“ Vi stod begge med en noget smal trup, her lige inden sæsonstart, men blot ved at samarbejde får begge klubber og spillere en stor fin trup til et 9-mandshold og en fantastisk sæson at se frem til” udtaler” Anders von Essen-Leise fra Knights og Anders Munch Skovgren fra Towers. Det er fremragende for klubberne og sporten i det hele taget.
Alexander Hautop-Madsen, Emil Høimark Haldrup og HC Frederik Gellert Høgh er trænerteamet fra Knights, mens HC Søren Elias Bendixen og Danny Higgins repræsenterer Towers.
Vil du være med på holdet? – så træner Towers hver tirsdag og torsdag i Gentofte sportspark. For yderligere information kan Head Coach Søren Bendixen kontaktes.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer