Danmarksmestrene serverer igen Danmarks bedste flæskestegssandwich!

Af Jakob Munksgaard

I Towers er vi vant til at spise vildsvin, tigre og guldgravere. Men det vi allerhelst vil have er Ronaldos flæskestegssandwich!
Vi er derfor glade for at meddele at Ronaldo igen i år vil servere sine berømte flæskestegssandwich til Towers’ hjemmekampe. Vi har endda udvidet samarbejdet så Ronaldos også står for salg af øl og vand til Towers kampe. Naturligvis vil der også være en Towers bod, der sælger kaffe, kage og merchandise til alle hjemmekampe.
Ronaldos har caféen i Kildeskovshallen, hvor du kan hente dagens ret eller spise den i caféen. Hver søndag serverer de stor brunch for 99 kr. Du kan naturligvis altid komme forbi og få den legendariske flæskestegssandwich. Ronaldos leverer også mad til større selskaber, så skal du holde fest er Ronaldos stedet du kan få hjælp.
Første gang du kan få flæskestegssandwich til en Towers kamp er allerede lørdag d. 30. marts kl. 14, hvor vi tager imod Frederikssund Oaks på Gentofte Stadion.
Entré kan købes i indgangen. Her kan du også købe sæsonkort der gælder til alle Towers kampe på Gentofte Stadion i 2019.
Copenhagen Towers oplever stigende tilskuerinteresse, og derfor er der rift om siddepladserne på langsiden til hjemmekampene. Vil du være sikker på en fast siddeplads kan du blive medlem af Towers klub 100. Læs mere om klub 100 her.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer