Titelforsvaret begynder lørdag!

Af Jakob Munksgaard

Fredag drager de brave Towers drenge mod Stockholm for lørdag at begynde titelforsvaret af Northern European Football League.

Fotograf: Nini Blentved

I 2018 vandt Towers den Nordeuropæiske titel NEFL efter sejre over de britiske, norske og svenske mestre. Lørdag spiller de danske mestre den første kamp i årets NEFL mod svenske Stockholm Mean Machines. Det tegner til at blive en tæt og spændende kamp som måske ført bliver afgjort helt til sidst ligesom sidste års kamp mod Carlstad Crusaders.

Fotograf: Per Falkeborg

Towers er kommet godt fra start i den danske liga med to sejre i to kampe og Mean Machines er også ubesejret i den svenske liga. I den første kamp i NEFL tabte svenskerne en tæt kamp til Helsinki Roosters med 21-19. Så Mean Machines er tvunget til at vinde over Towers hvis de vil gøre sig forhåbninger om videre avancement.

Fotograf: Michael Quist

Vinder Towers kampen er der lagt op til en ægte gruppefinale når Helsinki Roosters besøger Gentofte Stadion d. 11. maj.

Kampen spilles I Stockholm med kick off kl. 15. Er du ikke med på turen til Stockholm bliver kampen live streamet. Streamingen koster dog €7,99. Du finder live streamingen her.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer