Towers i denne weekend – U19 i aktion!

Af Jakob Munksgaard

Efter en lang vinter kom Nationalligaholdet endelig i aktion sidste weekend, hvor det blev til en 42-7 sejr over Frederikssund Oaks. Eliteholdet har en friweekend denne uge inden turen går til Århus næste weekend. I denne weekend starter sæsonen for Towers U19 hold, der skal i aktion på hjemmebane søndag kl. 14, hvor de tager imod svenske Limhamn Griffins i den første turneringskamp.

Fotograf: Ralf Dietrich

Kan Towers gøre det igen?

Også i år er det et meget talentfuldt U19 hold i Towers, og det er et hold, der er spækket med fremtidens lilla stjerner. U19 er forsvarende mester i turneringen med det mundrette navn, Sjællands- Skånske mesterskab som forårsturneringen heder i U19. Sidste år slog de Søllerød Gold Diggers i finalen, og spørgsmålet er om de kan gøre det igen?

Fotograf: Ralf Dietrich

Selvom udviklingen af den enkelte spiller er det vigtigste på ungdomsniveau, går holdet naturligvis efter at vinde igen i år. I år er holdet trænet af Simon Rasmussen, der blandt andet har stor erfaring fra jobbet som assistentlandstræner for de danske ungdomslandshold. Det er en head coach med selvtilliden i orden, og han tror virkelig på de lilla drenge: ”Målsætningen for året er at vinde det danske mesterskab for u19. Der er fokus på at udvikle spillere og videreføre den røde tråd op til eliteholdet” udtaler Simon Rasmusen.

Fotograf: Ralf Dietrich

Simon bekræfter at det er et talentfuldt Towers hold: ”Vi har et stærkt hold med mange dygtige football spillere. Vi er især stærkt besat på DB, Wr og QBs hvor vi har mange med landsholdserfaring. Vi spiller fysisk fodbold og sætter en ære i at stå sammen som et hold”.
Der er derfor ingen tvivl om at drengene er tændte på at gøre det godt igen i år, og det bliver spændende at følge dem.

Fotograf: Ralf Dietrich

Har du ikke oplevet en ungdomskamp før kan det varmt anbefales. Ungdomskampe er altid garant for store spil og fede tacklinger, så der er helt sikkert lagt op til en underholdende kamp søndag.
Kampen spilles søndag kl. 14:00 på Towers træningsbane K2 i Gentofte Sportspark.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer