Prøv Madden IRL – bliv en del af U16 teamet!

Får du heller ikke nok spilletid? Prøv Madden IRL!

Du er 14-15 år, dine forældre brokker sig over at du gamer for meget og hvis du overhovedet laver noget fysisk, så er det bare ikke så sjovt, som det har været: For lidt action, for lidt six-pack, for mange krav.

Vi kender det. Vi føler med dig. Men vi har også et forslag: Få tempo, få afreageret, få styrke, få venner og hav det sjovt – giv sport in real life et sidste forsøg: Prøv amerikansk fodbold for U16 – vi træner tirsdag og torsdag fra kl. 18 på K2, Gentofte Sportspark.

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on email
Del via email
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer