Towers i denne weekend – Flag i gang og stort U12/U14!

Af Jakob Munksgaard

Efter den fantastiske sejr i Stockholm i sidste weekend, holder Nationalligaholdet en velfortjent pause, inden de spiller europæisk topkamp næste lørdag i Gentofte.

U19 og 16 har også fri denne weekend. U19 skulle have været i aktion lørdag mod Kronborg Nights, men kampen er desværre blevet aflyst. Holdet var ellers tændte på at få en sejr, da holdet er tæt på at være tilbage på fuld styrke, efter de havde 8 afbud i nederlaget til Gold Diggers.

Copenhagen Towers flag hold starter sæsonen lørdag med kampe i Søllerød, og det bliver spændende at følge dem i år efter 3. pladsen sidste år. Holdet varmede op til sæsonen ved et stort stævne i Valby sidste weekend. Efter 4 sejre ud af 4 mulige i det indledende puljespil tabte holdet desværre en tæt semifinale til Søllerød Golddiggers med to point. En rigtig god start af holdet i betragtning af at der manglede en del profiler.

Fotograf Michael Quist

Stort ungdomsstævne og flæskestegssandwich søndag i Towers.
U12/U14 skal også i aktion i weekenden, og det endda på hjemmebane, da Towers holder et stort ungdomsstævne på søndag. 14 hold er tilmeldt stævnet og hvert hold spiller 3 kampe i løbet af dagen. Det betyder kampe fra kl. 9:30 til kl. 14.

Det hele foregår på Towers træningsbane K2 i Gentofte Sportspark, og ifølge Team Manager Jan Schmidtsdorff forsøger Towers at stable et rigtig godt arrangement på benene. ”Mens der er omklædning og trænermøde, har vi et indlæg om amerikansk fodbold for forældrene, og vi åbner for boderne og prøver i det hele taget at skabe en underholdende dag for drengene. Vi gør meget ud af, at alle spillerne skal have det sjovt” udtaler Jan.

Fotograf: Nini Blentved

Udover en masse sjov football har Towers boder åbne med salg af merchandise, sodavand, kaffe og kage og som til Nationalligakampe kommer Ronaldos og serverer sine legendariske flæskestegssandwich. Outlet.dk har også planlagt at kigge forbi så man kan købe football udstyr.

Så kom ud søndag og få en god oplevelse søndag ved at se de yngste Towers medlemmer spille deres altid underholdene kampe.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer