Gameday – Come on Towers!

Endelig er det blevet kampdag, og vi kan love, at alle Towers spillere er klar til et brag af en kamp lørdag eftermiddag, når Helsinki Roosters kommer på besøg, i den afgørende kamp i Northern European Football League (NEFL).

Det er to af de bedste hold i Europa, der mødes på Gentofte Stadion, og der er ingen tvivl om, at der er lagt op til topunderholdning, masser action og forhåbentlig en Towers sejr. Vinderen tager det hele – nemlig puljen og retten til at møde Vienna Vikings d. 8. juni i finalen med det mundrette navn ECTC Final.

Det er et næsten skadesfrit Towers hold, der går på banen, og holdet har haft en rigtig god uge, hvor spillerne har været tændte til træning. Det har været en nærmest perfekt opladning, og der er ingen tvivl om, at drengene i lilla er klar. Alle er klar til at gøre deres for, at det endnu engang bliver ”purple reign” på stadions turf.

Ronaldo kommer naturligvis med sine legendariske flæskestegssandwich og pølser. Towers merchandise bod åben og der kommer et helt nyt ølkoncept fra Tapit.dk. Konceptet går ud på at Tapit.dk leverer øllen – og så er der ellers selvbetjening.

Kom ud, og oplev football når det er bedst, eller se med på livestream på Qstream.Tv

Towers er klar. Er du? Vi ses på Gentofte stadion kl. 15.

11.05.2019 Pregame teaser of the NEFL Finale from Qstream.tv on Vimeo.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer