Towers i denne weekend – stor europæisk kamp!

Lørdag eftermiddag tager Towers imod Helsinki Roosters i den afgørende kamp i Northern European Football League (NEFL). Det er to hold, der af mange betragtes, som værende blandt de bedste i Europa. Så med en sejr, vil Towers ikke kun vinde puljen, men også manifestere sig som et af de allerbedste hold i Europa.

Begge hold slog Stockholm Mean Machines med henholdsvis 3 og 2 point, så der er lagt op til en tæt og underholdende kamp. Towers var dog på udebane mens Helsinki slog Stockholm på hjemmebane. Vinderen af kampen skal op imod vinderen af den sydeuropæiske pulje, som vi allerede nu ved er Vienna Vikings.

Fotograf: Per Falkeborg

I den danske liga har danmarksmestrene fra Towers også gjort rent bord, og er ubesejrede i denne sæson. Det bliver derfor spændende om de fortsat er ubesejrede efter lørdagens storkamp.
Kom og se kampen, der starter lørdag kl. 15 på Gentofte Stadion. Ronaldo er selvfølgelig klar med sine legendariske flæskestegssandwich, og som noget nyt vil der være ølvogne fra Tapit.dk.

Kampen bliver streamet på QStream.TV

Masser af action hele lørdagen
Lørdagen på Gentofte stadion starter allerede kl. 10, hvor Towers U16 sammen med Kronborg Nights spiller kamp mod et mixhold fra Tomahawks/Spartans/Monarhs og Kings. Drengene er tændte, og der løber rigtig mange store Towers talenter rundt på det hold, så det er helt sikkert værd at komme ud og se.

Fotograf: Ralf Dietrich

Copenhagen Towers Nationalliga flag hold er også i action lørdag, hvor de tager til Odense for, at møde Odense Badgers og Søllerød Gold Diggers. Holdet startede sæsonen med to sejre i sidste weekend, og hvis de kan få to sejre mere, viser holdet, at de skal regnes med blandt favoritterne i denne sæson.

Fotograf: Ralf Dietrich

Det bliver helt sikkert en spændende lørdag så find al dit lilla gear frem og kom ud på Gentofte Stadion.


Video by Compose.Dk

 

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer