Prøvetræning for ungdomsspillere

For unge mellem 8 og 18 år:
Få en ægte amerikansk fodbold-oplevelse – træn med amerikanske top-spillere, mød holdene og vær med til gratis topkamp d. 23. august på Gentofte Stadion!

Fotograf: Jakob Vels

Amerikansk fodbold er for alle og der er også både en plads og et hold klart til dig, uanset om du er stor, lille, tyk, tynd, sporty eller mere til gamer-stol. Vi spiller fair og har det sjovt sammen på tværs af aldre og erfaring. Så giv det et forsøg og mærk kammeratskabet med venner og familie fredag aften.

Du bliver trænet af Danmarksmestre fra eliteholdet, bl.a. vores 3 amerikanske spillere og vores dygtige U19-spillere, og kommer også til at møde spillere fra ungdomsholdene.

Fotograf: Jakob Vels

Sted:
Gentofte Stadion, Ved Stadion 14A, 2820 Gentofte – på opvisningsbanen bag Gentofte Hallen – gå efter banneret!

Program:
Kl. 15:45 Kom og få udstyr på til amerikansk fodbold
Kl. 16:00 Prøvetræning starter – og vi underholder din mor/far med kaffe og fortæller dem, hvad sporten går ud på
Kl. 17:00 Forældre-info – hør om klubben, praktik, sikkerhed og regler
Kl. 18:00: Prøvetræning slutter – vi tanker op med en pølse og info om kampen
Kl. 19:00: Friday Night Football top-opgør mellem Gentoftes Danmarksmestre Copenhagen Towers og ærkerivalerne fra Søllerød Golddiggers – gratis adgang for prøve-spillere og deres forældre. Kampen forklares undervejs, så du får noget ud af det, selvom det er første gang.

Fotograf: Nini Skjoldager Andersen

Har du vildt meget lyst til at prøvetræne, men kan ikke d. 23. august, så kom tirsdag eller torsdag kl. 17:30 på K2, banen bag ved den store p-plads, hvor vi træner indtil kl. 19:15. Vi skal nok tage godt imod både dig og dine forældre – også på en hverdag!

Copenhagen Towers – #wherefriendstouchdown #towernation

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer