Storkamp fredag på Gentofte Stadion!

Af Jakob Munksgaard

Fredag kl. 19 spilles den traditionsrige Friday Night kamp mellem Copenhagen Towers og Søllerød Gold Diggers. Det er en ægte topkamp, hvor de forsvarende danmarksmestre Copenhagen Towers tager imod guldgraverne fra Søllerød, der ligger nummer to. Den eneste kamp Søllerød har tabt i år, er til Towers, da de to hold mødtes i foråret.

Fotograf Michael Quist

Efter en nedtur sidste år er Gold Diggers således tilbage i toppen af ligaen. Det er et spændende hold, der scorer mange point. Til gengæld bliver der også scoret mange point imod dem, så det kan godt gå hen og blive en offensiv kamp med rigtig mange scoringer.

Som danmarksmestre de sidste to år og ubesejret i år, er der ingen tvivl om at Copenhagen Towers må påtage sig favoritværdigheden i kampen. Faktisk har Towers ikke har tabt til et dansk hold siden april 2017, og den stime skulle gerne fortsætte fredag. Kampen er afgørende for seedningerne til slutspillet, så det bliver uden tvivl en spændende kamp. Med en sejr er Towers sikker på 1. seedet i slutspillet og hjemmebane i semfinalen mod det dårligst seedede semifinalehold. Endnu en Towers sejr fredag betyder derfor, at vi tager et stort skridt nærmere finalen.

Fotograf Michael Quist

Målet i efteråret for Towers er, at genvinde mesterskabet, og det vil være helt specielt at spille Mermaid Bowl i år, da den jo spilles i Towers’ baghave på Gladsaxe Stadion. Det er en kamp, som Towers arrangerer sammen med Gold Diggers. Det kunne derfor være fantastisk, hvis de to hold mødes igen i Mermaid Bowl, så vi får et rivalopgør i den største kamp af dem alle.

Fotograf Michael Quist

Kampene mellem Gold Diggers og Towers er uden tvivl det største rivalopgør i dansk amerikansk fodbold, og spillerne på begge hold vil kæmpe til det sidste for sejren. Towers spillerne er klar til kampen efter en velfortjent sommerpause. Holdet havde et barsk program i foråret med tætte europæiske kampe samtidigt med, at man var tvunget til at holde snuden i sporet i Nationalligakampene, så mesterskabet kan genvindes.

Fotograf Michael Quist

Der kommer normalt mange tilskuere til disse opgør, så alle tilskuere anbefales at komme i god tid. På den måde kan man også nå at få Ronaldos legendariske flæskestegssandwich eller tanke op i vognen fra Tapit.dk inden kampstart. I tapit.dk vognen kan man få flere forskellige specialøl, vin og drinks. Towers boden har naturligvis også åben så du kan købe kaffe, kage, sodavand og merchandise.
Copenhagen Towers Fan Club er vokset det sidste år, men der er stadig plads til at blive flere. Derfor opfordrer fan klubben alle til at tage en ven med, så de kan opleve den fabelagtige stemning, der er til disse kampe. Hvem ved – måske bliver du eller din ven bidt af det og vil med til flere Towers kampe.

Fotograf Michael Quist

Spillerne har gang på gang udtalt, at de sætter stor pris på støtten fra fan klubben, og fansene er med til at hjælpe holdet frem til sejr. Flere fans vil derfor give bedre sportslige muligheder for Towers. Så tag din ven med til kamp, så vi kan få udbredt kendskabet til vores fantastiske sport. For at slå fast at Gentofte stadion er Purple Nation, opfordres alle derudover til at have noget lilla på, så vi kan vise hvem der styrer i dansk amerikansk fodbold.

Kender du nogen mellem 8-18 år, der har lyst til at prøve amerikansk fodbold er der prøvetræning før kampen på stadion kl. 16. Læs mere her!

Vi ses på fredag!

Fotograf Michael Quist
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer