Towers tager til topopgør i Vejle!

Af Jakob Munksgaard

Lørdag tager de forsvarende danske mestre fra Copenhagen Towers til Vejle, hvor der venter et topopgør mod Triangle Razorbacks. Towers er ubesejret mod danske hold i 30 kampe i træk og sætter den stime på spil mod sidste sæsons Mermaid Bowl finalister.

Photographer Michael Quist

Razorbacks ligger nummer 3 i ligaen, men tabte overraskende i sidste weekend mod Aab 89érs i en højt scorende affære. Towers slog som bekendt rivalerne fra Søllered Gold Diggers sidste uge, så det er to hold med formkurven i forskellige retninger. Der er dog ingen tvivl om, at Razorbacks vil gøre alt for at revanchere sidste uges nederlag, og med en sejr over danmarksmestrene, vil de for alvor igen melde sig ind i kampen om Mermaid Bowl pladserne.

Photographer Michael Quist

Towers er ubesejret i den danske liga, og går efter at holde den stime selvom holdet reelt ikke har noget at spille for. Med sejren i sidste uge sikrede Towers sig første seedet i slutspillet og dermed hjemmebanefordelen i semifinalen mod det lavest seedede hold. Så det kan være at nogle af reserverne kommer i spil, og får minutter i benene, så alle spillere er klar til slutspillet. Towers træder ind i slutspillet i semifinalen, der spilles lørdag d. 21. september på Gentofte Stadion.

Der er kick off i Vejle kl. 14 lørdag. Kan du ikke tage turen til Vejle kan du se live stream her.

Photographer Michael Quist
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer