Towers, SGD og DAFF indgår Mermaid Bowl aftale med Blue Steel Sports Gear

Af Jakob Munksgaard

Det er med stor glæde, at vi i dag kan præsentere at Copenhagen Towers, Søllerød Gold Diggers og Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, som arrangører af Mermaid Bowl og det afsluttende stævne 2019 på Gladsaxe Stadion, har indgået en sponsoraftale med Blue Steel Sports Gear.

”Blue Steel Sports Gear, der er forhandler af amerikansk fodbold udstyr i Danmark, var en oplagt samarbejdspartner til vores event i Gladsaxe den 5. oktober. Det er en butik der viser stor interesse for sporten, og vi håber at vi i samarbejde kan skabe et fantastisk arrangement til glæde for de mange unge football-spillere, og hele football-Danmark.” – udtaler bestyrelsesformand, i Søllerød Gold Diggers, Casper Reinhardt.
”Blue Steel er glade for at understøtte afviklingen af et godt afsluttende ungdomsstævne og Mermaid Bowl. Vi glæder os rigtigt meget til at møde en masse glade børn og deres forældre til stævnet, hvor vi kommer med vores Pop-Up butik.” – udtaler Peter Friis, Blue Steel Sports Gear.

Jakob Munksgaard – Towers formand, Peter Friis – Blue Steel Sports Gear og Casper Reinhardt – SGD formand

Samarbejdet kommer nemlig til at betyde at der bliver kælet lidt for eventet, og et vigtigt standpunkt fra arrangørerne har været at skabe værdi for arrangementets deltagere. Derfor kan vi med glæde offentliggøre at Blue Steel Sports Gears sponsorat både tager højde for ungdomsspillere, dommere, spillere, frivillige og tilskuere. Bl.a. vil årets VIP arrangement foregå i Blue Steel Loungen og Mermaid Bowl MVP-prisen er også sponsoreret af Blue Steel. Ydermere vil du kunne finde Blue Steel Sports Gear hele dagen, da de vil være til stede udenfor Gladsaxe Stadion med deres sædvanlige Pop-Up shop.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer