Towers i denne weekend – Kom og mød os!

Af Jakob Munksgaard

Selvom det kun er eltieholdet, der er i kamp i weekenden bliver det en travl weekend i det lilla univers.

Søndag tager Copenhagen Towers elitehold imod Odense Badgers på Gentofte Stadion.
De forsvarende danmarksmestre skal op imod et godt kæmpende Odensehold, der har haft en hård første sæson i Nationalligaen. Kampen er den sidste i den regulære sæson, og da Towers allerede er sikret 1. seedet og dermed direkte adgang og hjemmebanefordel i semifinalen, handler kampen for hjemmeholdet om at gøre sig klar til slutspillet.
Som altid serverer Ronaldos sine legendariske flæskestegssandwich og pølser. Der er øl og drinks fra Tap.it, og Towers boderne med andre drikkevarer og Towers merchandise vil selvfølgelig være åbne.
Kampen starter søndag kl. 14 på Gentofte Stadion.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Kom og mød Towers lørdag i Lyngby
Lørdag trækker Towers i uniform i Lyngby Hovedgade til arrangementet ”Liv i Lyngby”. Her kan du møde spillere og frivillige fra alle Towers hold. Du kan komme og møde spillere i alle aldre i fuldt udstyr, og få en snak om hvordan det er, at spille amerikansk fodbold. Du kan prøve at få udstyr på, og fået taget billeder med store som små spillere. Er du heldig, kan du også sikre dig en fribillet til kampen søndag.
Så kom forbi Lyngby hovedgade og mød Towers ved vores stand mellem Toftebæksvej og Klampenborgvej. Vi vil være klar til, at fortælle mere om klubben, og hvorfor Towers er stedet ”where friends touch down”. Du kan møde folk i lilla fra kl. 10-17.

Fotograf: Michael Quist
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer