Towers spiller hjemme søndag imod Odense Badgers!

Af Jakob Munksgaard

Copenhagen Towers spiller søndag sidste kamp i grundspillet når Odense Badgers kommer på besøg på Towers Field på Gentofte Stadion.

Towers møder et godt kæmpende Badgers hold, der er haft en hård sæson som oprykkere i Nationalligaen. Således har Odense kun fået to skrivebordssejre efter Oaks trak sig fra ligaen. Selvom resten af kampene er tabt, nogen gange med store cifre, har holdet altid kæmpet godt. Desværre har Odense være ramt af skader og spillerstop, der har betydet at de kun har en smal trup til rådighed. Man kan dog kun have respekt for de spillere, der er tilbage, og den fighterindsats de altid leverer. Det kan vi formentlig forvente mere af i kampen mod Towers.

Fotograf Michael Quist

For Towers handler kampen om den sidste finpudsning inden slutspillet. Holdet har allerede sikret sig 1. seedet, hvilket betyder direkte adgang til semifinalen, hvor der er hjemmebanefordel mod vinderen af wild card runden. Vi ved allerede nu at modstanderen i semfinalen, der spilles lørdag d. 21. september kl. 14, bliver enten Ålborg 89’ers eller Århus Tigers.

Fokus for Towers har hele efteråret været at genvinde Mermaid Bowl for 3. år i træk. Man må derfor formode, at de fleste startere får begrænset spilletid, og at hele truppen kommer i aktion, så alle spillere er så klar som mulig til slutspillet.

Photographer Per Falkeborg

Dog vil Towers ifølge head coach på dagen Victor Andersen, ikke slippe foden fra speederen. Victor uddyber således ”Kampen mod Odense er ligesom mod alle andre. Vi træner og coacher på den samme måde som altid, så jeg regner også med at vi kan spille på samme måde som vi plejer. Det er med speederen i bund hele vejen igennem, og denne kamp er ingen undtagelse. Hvis muligheden byder sig, vil vi gerne forsøge at få spillet alle spillere, men målet og forventninger ændrer sig ikke” slutter den vikariende head coach af.

Fotograf: Nini Blentved

Towers har ikke tabt en kamp til et dansk hold siden den første kamp i 2017 sæsonen. Det betyder at Towers med en sejr søndag kan udbygge sejrsstimen til 32 sejre i træk mod danske hold. Kom og se om det lykkes eller om Badgers kan skabe sensationen.

Der er kick off på Gentofte Stadion søndag kl. 14.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer