Vigtig information omkring Mermaid Bowl

Af Jakob Munksgaard

Copenhagen Towers har endnu en gang kvalificeret sig til Mermaid Bowl, og ligesom sidste år skal vi møde Triangle Razorbacks. I år er vi ovenikøbet med til, at arrangere både Mermaid Bowl og det afsluttende ungdomsstævne. Her er information omkring dagen.

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Tid og Sted: Mermaid Bowl spilles på Gladsaxe stadion lørdag d. 5. oktober kl. 16. Før Mermaid Bowl er der et stort ungdomsstævne, hvor U10/U12/14 hold fra hele landet deltager. Ungdomskampene er på stadion og på banerne ved siden af stadion. Første kampe i ungdomsstævnet er kl. 9:30. Gladsaxe Stadion ligger på Gladsaxevej 200, 2860 Søborg.

Billetter: Der kræves billet for at se kampe på stadion (også til ungdomsstævnet). Billetten gælder både til ungdomskampe på stadion og Mermaid Bowl. Du køber billet enten i entréen eller gennem dette link.

TV: Mermaid Bowl vises igen direkte på DR. DR vil i ugen op til løbende vise nyheder omkring kampe, så hold øje med sportsnyhederne. Du finder nyheder omkring kampen og link til live stream på DR´s hjemmeside.

Arrangør: Mermaid Bowl og det afsluttende ungdomsstævne arrangeres i samarbejde mellem Copenhagen Towers, Søllerød Gold Diggers og Dansk Amerikansk Fodbold Forbund.

Photographer Michael Quist

Fun Facts I: Copenhagen Towers har vundet Mermaid Bowl de sidste to år, og har været i 6 af de sidste 7 finaler. I alt har Towers vundet 8 Mermaid Bowls, hvilket er rekord. Triangle Razorbacks har vundet 7 Mermaid Bowls og vil med en sejr tangere Towers’ rekord. Omvendt kan Towers med en sejr ligge afstand til Razorbacks på rekordlisten.

Fun Facts II: Copenhagen Towers har ikke tabt til et dansk hold siden d. 9. april 2017, hvor holdet tabte til Søllerød Gold Diggers. På finaledagen d. 5. oktober er det 909 dage siden Towers tabte til et dansk hold. Vinder Towers Mermaid Bowl vil vi i januar slå vores egen rekord fra 90’erne med flest dage ubesejret mod danske hold. Næste kamp efter Mermaid Bowl er i slutningen af marts/starten af april.

Fotograf: Nini Blentved
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer