He Will be back!

Af Jakob Munksgaard

Siden ankomsten til Copenhagen Towers i maj har Will Sewell jr. terroriseret modstandernes angreb. Fra positionen på den defensive linje har han været en kæmpe opgave for modstanderes o-line, og en spiller, der konstant laver store spil. Derudover har Will været en motivation for holdkammeraterne, og en fantastisk træner for Towers U16 hold. Vi er derfor glade for at meddele, at Will kommer tilbage til Copenhagen Towers næste år. Her vil han få en udvidet trænerrolle i ungdomsafdelingen, og derfor er planen, at Will kommer tilbage allerede 1. februar.

Foto: Per Falkeborg

Will har været glad for at være i Danmark, og udtaler således: ”I have had such a great time in Denmark, with fantastic team mates and wonderful people around the club. Unfortunately the season didn’t end the way we wanted it to, and I am looking forward to making it right next year. I am looking forward to getting back to the talented youth players that have been tremendously amazing to coach. I can’t wait to get back”.

Foto: Nini Skjoldager Andersen

Trænerteamet er også fulde af begejstring over at Will kommer tilbage. Assistant head coach og defensiv coordinator Victor Andersen udtaler ”Vi er rigtig glade for at kunne få Will tilbage i 2020. Will giver os nogle muligheder på forsvaret på grund af hans atletiske evner, som kan skabe matchup problemer for de fleste angreb, samt tager noget opmærksomhed væk fra vores i forvejen rigtige dygtige danske spillere. Derudover er Will en rigtig holdspiller på banen og i klubben, og han er med til at rykke organisationen i den rigtige retning. Det gør han ved hans indsats i ungdomsarbejdet og hans energi til træning. Will er også en spiller vi kan bruge på angrebet og derfor er vi rigtig glade for at Will igen er at finde i lilla i 2020.

Foto: Michael Jensen

Netop det, at Will Sewell hjælper klubben på alle niveauer, har været en af grundene til, at det har været en let beslutning at forlænge aftalen. ”Will har været en force på banen, og en inspirerende coach for ungdomsspillerne. Vores unge spillere elsker Will, og det var et meget rørende farvel til den sidste træning. Det vækker derfor helt sikkert glæde, når drengene får at vide, at Will kommer tilbage” udtaler Towers formand Jakob Munksgaard. ”I Towers satser vi stort på ungdommen og her passer Will rigtig godt ind. Han vil derfor få en udvidet rolle, og være med til at videreudvikle vores mange dygtige unge spillere” fortsætter Jakob Munksgaard.

Foto: Michael Jensen

Det bliver spændende at følge nummer 5 næste sæson, hvor den både står på Nationalliga og europæisk fodbold i Towers.

Foto: Michael Quist
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer