Landskamp på Gentofte stadion lørdag d. 19. oktober

Af Jakob Munksgaard

Copenhagen Towers arrangerer sammen med Dansk Amerikansk Fodbold Forbund den første A-landskamp på dansk grund siden 2003, når Danmark møder Holland lørdag d. 19. oktober kl. 16 på Gentofte stadion. Kampen er den første af Danmarks to EM kvalifikationskampe. Ugen efter møder vi Finland på udebane.

Foto: DAFF

Det danske hold har masser af Towers folk blandt spillere og trænere, så der vil være masser af lilla islæt i de rød/hvide uniformer. Towers head coach Peter Herbild er offensiv coordinator for Danmark, og defensiv coordinator Victor Andersen har same funktion på landsholdet.

Finland må formodes at være den stærkeste modstander i puljen, så en sejr over Holland er nødvendig for at kunne vinde puljen. Vinderen af puljen kvalificerer sig til A-EM næste sommer.

Foto: DAFF

Copenhagen Towers ser frem til at byde tilskuere og spillere velkommen til en forhåbentlig festlig dag på Gentofte Stadion. Her er finder du mere information omkring kampen:

Tid og Sted: Danmark-Holland spilles på Gentofte stadion lørdag d. 19. oktober kl. 16.
Der vil være indløb og nationalmelodier før kick off fra kl. 15:45. Da vi forventer mange tilskuere, tilrådes det, at komme i god tid. Indgangen åbnes kl. 14:30.

Billetter: Billetter kan købes på nettet eller ved indgangen. I indgangen kan man betale med kontanter og mobile pay. Entré er 50 kr. Børn mellem 11-15 år 30 kr. Børn på 10 år eller derunder er gratis.
Du køber billetter online her.

Forplejning: Da Towers er medarrangør, bliver det samme set up som til Towers hjemmekampe. Det betyder, at du naturligvis kan få Ronaldo’s legendariske flæskestegssandwich og pølser samt øl, vin og drinks fra Tap.it vognen. I Towers boden sælges der kafffe, sodavand og kage.

TV: Kampen streames i samarbejde md DR.dk her.

Foto: DAFF
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer