15 Towers spillere på A-landsholdetl

Lørdag d. 19. oktober kl. 16 spiller Danmark, den første A-landskamp på hjemmebane siden 2003. Her er Holland modstanderen i Danmarks første af to EM kvalifikationskampe. Kampen bliver spillet på Copenhagen Towers hjemmebane Gentofte stadion, og hele 15 Towers spillere er med i Danmarks trup. På trænerposterne er der også kendte Towers ansigter. Towers er derfor stærkt repræsenteret lørdag både på og udenfor banen. De udtagne Towers spillere spillere er:
– Asbjørn Carlsbæk, DL
– Aske Troen, WR
– Frederic Grønhøj, LB
– Jakob Bækgaard, DB
– Jens Møller, OL
– Kasper Gulbæk, DB
– Kenneth Larsen-Ledet, DB
– Mads Maquard, DL
– Mark Peters, TE
– Miche ”junior” Konate, RB
– Nicolai Zacho, DB
– Phillip Hargett, LB
– Phillip Thue, TE
– Rasmus Thejl, OL
– Sebastian Narcisse Osbøl, OL

Foto: DAFF

Bortset fra, at de lilla uniformer er skiftet ud med de rød/hvide, er alt derfor næsten som til en almindelig Towers hjemmekamp. Der er masser af kendte spillere, du kan få Ronaldos legendariske flæskestegssandwich, øl og drinks vognen fra tap.it er der, og Team Manager John Skjørbæk slider og slæber for, at spillerne kun skal koncentrere sig om at spille kampen. Derudover er der de samme hårdtarbejdende Towers frivillige i entré og boder.

Vi opfordrer derfor alle i det lilla univers til, at komme ud og støtte op om de danske drenge i en vigtig kamp på vejen mod EM. Finland er det tredje hold i Danmarks pulje, og de slog Holland stort sidste weekend. Danmark skal derfor slå Holland hvis de skal have en chance for at komme til EM. Danmark møder Finland på udebane d. 26. oktober.

Foto: DAFF

Det kan være en god idé at komme i god tid, da vi forventer mange tilskuere. Entréen åbner kl. 14:30. Indløb og nationalmelodier starter 15:45.

Entré er kun 50 kr. og du kan betale i indgangen eller købe billetter online.

Kan du ikke komme på stadion kan du se kampen her.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer