Victor Andersen ny ungdomssportschef i Towers!

Af Jakob Munksgaard

Ungdomsafdelingen i Towers er i rivende udvikling. Ungdomstrænerne og frivillige i ungdomsafdelingen har skabt et suverænt produkt, så det boomer med nye medlemmer. For at udvikle vores produkt endnu mere, sikre den bedste støtte til trænerne og fastholde den gode oplevelse og udvikling for alle ungdomsspillere, har Towers ønsket en sportskyndig chef for ungdomsafdelingen til at supplere det organisatoriske arbejde. Og vi har fået den bedste: Victor Andersen.

Photo: Michael Quist

Victor har selv spillet i Copenhagen Towers siden 2006 og har prøvet mange trænere, sportschefer og været med i udviklingen af sporten. Victor har været en succesfuld træner med ungdomsmesterskaber, samt ikke mindst flere Mermaid Bowl sejre og europæisk succes som assisterende head coach og defensiv koordinator på Towers elitehold. Derudover er Victor defensiv koordinator på A-landsholdet, og er senest blevet udnævnt til head coach på U19 landsholdet. Det er således en meget kompetent person Towers har fået til at stå i spidsen for den sportslige udvikling af ungdomsafdelingen.

Photo: Michael Quist

Victor har flere gange lavet ”Football for forældre”-intro-er, og han har allerede bidraget til at sikre stærke træner teams på alle ungdomshold i 2020 sæsonen. Næste projekt er at stå i spidsen for U16 og U19 camp d. 7. marts med de absolut stærkeste trænerkræfter i Danmark. Til denne camp er spillere fra hele landet velkomne. Det er gratis at deltage.

I Towers organisationen er der glæde over at få Victor involveret i ungdomsafdelingen. Således udtaler bestyrelsesmedlem med ansvar for ungdommen Pia Baagø Skat-Rørdam: ”Ungdomsafdelingen er i en rivende udvikling med nye spillere til stort set hver træning. Med Victor ved roret har vi fået en meget kompetent person, og med hans erfaring og netværk er vi godt stillet for fremtiden. Med den fremgang vi har, vil vi få brug for endnu flere trænere, og brug for at styrke organisationen omkring holdene yderligere. Med Victor i spidsen er jeg sikker på, at vi får sat den rigtige sportslige retning med en rød tråd fra U10 til eliteholdet. Jeg er sikker på at det bliver rigtig godt”.

Photo: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo

 

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer