Ny U19 HC: Prøv amerikansk fodbold, som de gør det i USA

Vi glæder os over at kunne præsentere Christian Lisby som ny Head Coach for Towers U19 hold.

Lisby, der selv er tidligere Towers U19 og seniorspiller, kommer til Gentofte med mange års erfaring fra højeste niveau i både Europa og i USA. Senest spillede Lisby QB på Benedict College, i NCAAs Div II. Før det, tilbragte han flere sæsoner i den amerikanske Junior College række og som professionel QB i Sverige.

Foto: Michael Quist

Lisby vandt, som QB for Copenhagen Towers U19 hold, Junior Bowl i 2012 under ledelse af nuværende sportschef for ungdomsafdelingen Victor Andersen. ”Vi er ekstremt glade for at introducere Christian Lisby som den næste Head Coach for vores U19 program,” fortæller Victor Andersen. ”Lisby er anerkendt som en af de danske spillere der er nået længst indefor sporten, og det har han gjort som QB, hvilket er en fantastisk præstation. Det bevidner om den målrettethed og vilje til at arbejde, som kendetegner Lisby. I vores samtaler omkring rollen som HC for U19, blev det meget tydeligt, at Lisby forstår vores værdier og filosofier, når det drejer sig om det idéelle forhold mellem at have det sjovt og udvikle sig, samtidig med at lære spillerne om hvad det vil sige at være elitespillere. Det handler om at skabe en kultur, og her har Lisby de nødvendige ledelsesevner og arbejdsmoral for at opbygge et vindende og bæredygtigt program, på og udenfor banen. Lisby bringer ny energi og fokus til vores U19 hold, og vi ser frem til dette nye kapitel.”

Nedenfor kan du se hvor Christian Lisbys karriere har bragt ham hen:
– Benedict College Tigers – NCAA DII (South Carolina, USA)
– ASA College NY Avengers – Junior College (New York, USA)
– Dodge City Community College Conquistadors – Junior College (Kansas, USA)
– Limhamn Griffins – SuperSerien (Sverige)
– Hässleholm Hurricanes – Div.1 (Sverige)
– Copenhagen Towers U19 + Senior (2x DM guld)

Foto: Benedict College Tigers

”Jeg er meget begejstret og beæret over, at kunne træde ind i rollen som den nye Head Coach for Copenhagen Towers U19 hold” udtaler Lisby. ”Det er en mulighed for at deltage i et fremragende fodboldprogram, med en fantastisk historie, og ikke mindst med nogle dygtige og kompetente mennesker. Jeg ser frem til at arbejde sammen med spillerne og bygge videre på det gode fundament. Det er ret specielt at kunne træne Towers, og det er dejligt at være tilbage i lilla igen”

Foto: Benedict College Tigers

Alle spillere, både nye og erfarne, vil få en større smag af hvordan vi gjorde tingene på College niveau i USA, og hvad det vil sige at tage ansvar, ‘committe’ og i sidste ende vinde som et hold.

“Der vil uden tvivl komme andre boller på suppen, men hvis du som spiller vil udvikle dig både fysisk, samt hæve din Football IQ, så har vi absolut også plads til dig!”

I sit private liv arbejder HC Christian Lisby med markedsføring, og bor på Vesterbro med sin hustru.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer