Towers kampprogram er fastlagt!

Af Jakob Munksgaard

Kamprogrammet for Nationalligaen 2020 er fastlagt, og vi kender nu vejen mod Mermaid Bowl. Towers starter sæsonen med en hjemmekamp på Gentofte Stadion d. 4. april mod Aab 89’ers og slutter grundspillet hjemme mod Århus Tigers d. 5. september. Derudover er et af sæsonens højdepunkter den traditionelle Friday Night kamp på Gentofte Stadion mod Søllerød Gold Diggers. I år spilles den fredag d. 21. august. Semifinalerne spilles i weekenden d. 19/20. september og Mermaid Bowl afvikles lørdag d. 3. oktober.

Da der kun er fem hold i Nationalligaen, skal Towers møde Triangle Razorbacks og Aab 89’ers tre gange i den ordinære sæson. Møder vi dem igen i slutspillet bliver det således fire møder imellem holdene. Det vil formentlig være rekord hvis vi formår at slå samme hold fire gange på en sæson.

Foto: Per Falkeborg

Udover Nationalligaen er Towers med i Champions Leaque af CEFL (Central European Football Leage), hvor 12 af Europas bedste hold deltager. Vi møder de svenske mestre Stockholm Mean Machines på hjemmebane d. 25. april. Vinder vi den kamp skal vi en tur til Polen og møde Wroclaw Panthers d. 9. maj. Der er semifinaler d. 6. juni og finale i Champions Leaque (CEFL) d. 27. juni.

Photo: CEFL

Målet for Towers i år er naturligvis at få revanche for nederlaget i Mermaid Bowl sidste år. Får vi trofæet hjem til Towers vil vi blive den meste vindende klub i Danmark med 9 mesterskaber.

I foråret er det helt store mål at gøre det godt i Europa. Vi har slået de svenske mestre to år i træk, og var tæt på at gå videre fra gruppespillet sidste år, inden et sidste sekunds nederlag til Helsinki Roosters satte en brat stopper for det. Towers går naturligvis efter at besejre Stockholm Mean Machines igen, og dermed få en spændende kamp i Polen.

Der er lagt op til en spændende sæson med mange store kampe på Gentofte Stadion. Det bliver spændende at se om Towers kan fortsætte dominansen i den hjemlige liga endnu et år.

Læs hele Towers’ kampprogram her.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer